Utolsó trimeszteres kismamik. Szerintetek is szülünk a hétvégén?
Figyelt kérdés
A tv harsogja hogy nagy dönpingre készülnek a szülészeteken akkora front lesz.Mondjuk én nem bánnám,de lesz e valyon helyünk is.2012. máj. 9. 18:04
11/15 anonim válasza:
Nekem még maradjon inkább bent a kislányom, mert még csak ma töltöttük be a 35 hetet. De nagyon félek, hogy a front bneindítja, mert már így is nagyon sok a jóslóm, és hasam is teljesen leereszkedett. Nem szeretnék koraszülött babát.
12/15 anonim válasza:
Jajj én még csak 28hetes vok. édes jó isten, nehogy már beinduljon!!!!!!
13/15 anonim válasza:
Nekem a kislányomat annak idején egy erős hidegfront hozta meg, a kiírt nap előtt egy nappal. Most még 10 nappal előbb járok, de ki tudja? Bár én nem sürgetem a dolgot, azt sem bánnám, ha még várna picit, főleg, hogy nekem rossz volt legutóbb, hogy sokat kellett várni a szülőszobára a tömeg miatt.
14/15 anonim válasza:
Én már 40+5 hetes vagyok és még semmi. Remélem beindítja a front, mert ha nem be kell feküdnöm és megindítják a szülést, és nagyon nem szeretném.
15/15 anonim válasza:
szerencsére engem nem fenyeget a front, legalábbis elég rossz lenne. 7+5 hetes vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!