Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Utolsó trimeszteres kismamik....

Utolsó trimeszteres kismamik. Szerintetek is szülünk a hétvégén?

Figyelt kérdés
A tv harsogja hogy nagy dönpingre készülnek a szülészeteken akkora front lesz.Mondjuk én nem bánnám,de lesz e valyon helyünk is.
2012. máj. 9. 18:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Én ugyan már túl vagyok a szülésen, de épp egy lyen hidegfront hozta meg az én kislányomat is :) - ne aggódj, igaz, hogy ilyenkor csúcsforgaom van, de aki valóban tágul és halad előre a szülése, az kevés, a legtöbb csak vaklárma... mikor én bementem összesen 9-en értünk be egyszerre, én csak 1 ujjnyira voltam tágulva, mégis én voltam a leg előrehaladottabb, így mehettem szülőszobára :) Könnyű szülést Neked!
2012. máj. 9. 18:09
 2/15 anonim ***** válasza:

Igaz, én még nagyon nem tartok a szülésnél, és is most néztem a TV-t, nekem is ez fordult meg a fejemben, hogy vajon lesz e elég hely és orvos, ha tényleg ekkora front jön. Hát, akinek úgy alakul, gondmentes és gyors szülést kívánok, felkészült orvosokkal :D

22hkm

2012. máj. 9. 18:10
 3/15 timszy25 ***** válasza:

Szia!

Én 37 hetes vagyok.Hát nem tudom mi lesz a hétvégén bár nekem hidegfrontra nagyon aktív szokott lenni:)

De a doki szerint nagyon jól érzi bent magát úgyhogy én nem számítok rá aztán kitudja mi lesz!

2012. máj. 9. 18:12
 4/15 A kérdező kommentje:
Én 30 hetesen kórházban voltam toxémiás vagyok.Akkor is volt egy front és még a koraterhes osztályon is voltak már megszűlt anyukák.Most hogy jött a lehűlés pont nst re mentem és mozgatásra meg lépcsőzésre se reagáltunk.de a flo nk jó lett.Igaz 2 dopegyttel is 150 es volt a vérnyomásom.
2012. máj. 9. 18:16
 5/15 A kérdező kommentje:
37 hetes vagyok én is.
2012. máj. 9. 18:17
 6/15 anonim ***** válasza:

Én hétvégén töltöm a 38.hetemet..és őszintén szólva,eléggé tartok ettől a fronttól,igaz nekem már 2111-es a méhszájam,pénteken megyek nstre,azért majd megkérdezem a dokimat hogy vajon mire számíthatunk,lesz-e belőle baba a hétvégén!!

Könnyű szülést nektek!

2012. máj. 9. 18:20
 7/15 anonim ***** válasza:
Én pénteken töltöm a 39.hetet. Nem bánnám ha beindítaná a front a szülét, mert már nagyon szeretnék túlenni rajta.
2012. máj. 9. 19:21
 8/15 anonim ***** válasza:
Én hétvégén töltöm be a 38 hetet, jó lenne, ha kicsalogatná a front a kisfiamat. De szerintem nincs olyan szerencsém... :)
2012. máj. 9. 19:59
 9/15 anonim ***** válasza:
Én ma töltöttem be a 39 hetet, nagyon remélem hogy a front kihozza a fiamat! Méhszájértékem 3110, ugyhogy nem tudom, mi lesz! Sokat jóslózok, és bizom a hidegfrontban! :D
2012. máj. 9. 20:42
 10/15 A kérdező kommentje:
Szurkolok nektek Csajok és a Lehető legkönnyebb szülést kívánom mindannyiótoknak!!!Gondolom nálatok is hatalmas az izgalom!
2012. máj. 9. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!