33. hetes terhesen kimennétek a hétvégén a Velencei karneválra busszal?
Nem mennék. Egyik barátnőm volt 3 hetesen Portugáliában, busszal. Nagyon hozzá van szokva az utazáshoz, de ez még neki is sok volt.
Én 32 hetesen voltam egy hosszabb úton, de csak belföldön és csak autóval. Alig vártam, hogy hazaérjünk, pedig többször is megálltunk. Fájt a hasam, a derekam, minden bajom volt...
Én nem mennék.
én ezen az úton voltam de még nem terhesen :)
(ha ez ugyanaz? este indultok, reggelre ér oda, és aznap este haza, vasárnap hajnalra érsz haza )
Még nem terhesen sem ismételném meg, annyira fárasztó volt, nem az éjszakázás miatt, hanem mert ülsz a buszon 6-8 órát majd talpalsz fél napot majd megint ülsz 6-8 órát: Ráadásul rettentő hidegek jönnek (akkor is az volt) a szelet is erősebbnek érzed stb.
Busszal kizárt! Biztos nem alkalmazkodnék egy busznyi emberhez, állandó bagószünet miatti megállás, valaki nincs meg, várakozás, még nem terhesen sem bírnám.
Kocsival belevágnék, persze többszöri pihenéssel, ha jól érezném magam és minden rendben lenne (nem lennék rövidülve, kicsit nyílva, stb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!