Kimennétek egy fesztivál egy napjára a saját lakóhelyeteken,18 hetes terhesen?
Szerintem inkább ne menj.Én is nagy fesztiválozó vagyok,de most egyre sem megyek mert szerintem nem feltétlenül a hangos zene hanem az esetleges lökdösődés az ami árthat.Véletlenül megütnek,meglöknek.nem kéne kockáztatni.Menj inkább strandra.
25+3hkm
És a fertőzések amiket összeszedhetsz, az samfu?
Ne haragudj, de sosem értettem az ilyen kismamákat, akik nem tudják eldönteni, hogy gyereket akarnak vagy bulizni... Nem bántásból, tényleg ne érts félre, csak nem értem. Nemrégen is volt egy hír, hogy egy diszkóban tűz ütött ki és egy anyuka a stressz hatásra megszült valami x hetesen. Hát neki is csak gratulálni tudok, minek ment oda.
Egyébként nem csak az első sorban nyomnak agyon, hanem simán pl a kajáldák közt sétálgatva. Sok a részeg és lesz*rják, hogy kit löknek föl vagy taposnak össze.
És ne haragudj, hogy kicsit lecseszősre sikeredett az írásom, de szülésznőnek tanulok és nagyon tudok aggódni a kismamákért. Szerintem nem kéne elmenned.
én voltam kb. 18 hetesen fesztiválon, mondjuk az nem túl nagy fesztivál volt.
szigetre mennél?
én kimennék simán egy napra.
áááá...ne menj sehova, ülj le otthon egy sötét szobába lehetőleg mind a 9 hónapon keresztül. Na persze ez vicc volt. Én meg azokat a kismamákat nem értem, akik kicsit túlmisztifikálják a terhességet és még egy kis szellőtől és vigyáznak. Gondolom a kérdező felelősségteljes felnőtt ember, aki tud magára vigyázni és ne adj isten még lesz is vele valaki, aki baj esetén tud segíteni, sőt nem is több száz kilométerre menne. Én 26 hetes vagyok és két hét múlva mi is megyünk nagy rendezvényre, ahol lehet tűz üt ki és magamra fogok vetni, de az a tűz, villámcsapás stb. egy bevásárlóközpontban, kisboltban is érhet.
Egyszóval: ha jól érzed magad szerintemmenj és élvezd ki az ÁLDOTT állapot minden pillanatát!
Boldog babavárást!
Voltam már nem egy fesztiválon, pontosan tudom hogyan viselkednek ott az emberek és nem úgy mint az utcán.
Az meg, hogy üljön a sötétben vagy menjen el fesztiválra azért eléggé két véglet. Máshogyan is ki lehet otthonról mozdulni.
Nagyon meglepődnétek ha tudnátok, hogy fél fesztiválozással telt nap is mennyire megviseli az emberi a szervezetet még akkor is ha csak sétálgat vagy ücsörög.
Amúgy eleve nem értem a logikátokat, hogy ha kimegy az utcára akkor is bármi történhet... Jah, ennyi erővel bagózhat is nyugodtam, mert az utcán úgyis az arcába fújják a füstöt...
Szerintem azért ami elkerülhető azt kerüljük el, legalább terhesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!