Kimennétek egy fesztivál egy napjára a saját
lakóhelyeteken,18 hetes terhesen?
De jó hogy szülésznek tanulsz és nem védőnőnek...
2010. júl. 17. 13:01
Nyugodtan kimehetsz! Miért ne mehetne egy kismama fesztiválra? Igaza van annak, aki azt írta, hogy sokan túlaggódnak mindent. Nekem is van 3 gyerekem, jártam strandra, Balatonra, kirándulni, sőt még fesztiválra is! Semmi bajom nem lett. Egy értelmes ember tud magára vigyázni, iszik, ha kell, nem dohányzik, nem a hangfal mellé áll. Ha közösségbe vágysz a barátaiddal, menj nyugodtan. Jó szórakozást!
2010. júl. 17. 13:12
Az ivást természetesen nem alkoholra értettem.
2010. júl. 17. 13:13
szerintem elmehetsz,csak kerüld a hangfalat és a nagy tömeget.én tavaly augusztusban,félidősen voltam Edda koncerten.a kicsi is élvezte,rugdosódott ezerrel.
2010. júl. 17. 13:53
Szia!
Nem is értem, miért teszed ki magad a lüke válaszoknak:)
Persze,hogy menj ha jól érzed magad. Írtad, h saját városodban, biztonságban leszel. Sztem sokan azt hiszik, egy fesztivál olyan mint egy koncert: állandó homogén tömeg. DE mint tudjuk, nem. Legtöbbször van árnyék, vÍz, és nagy szabad terület a legzsúfoltabb koncerthelyszÍn vonzáskörzetében, ahol a zenét élvezhetitek, de nem taposnak meg, söt, egy pokrócra is leheveredhetsz ha elfáradsz. Szóval sztem ha van, aki kimenjen veled, van pénz a telefonodon meg áram az akksijában és van egy üveg vÍz, hajrá!
Jó szórakozást:)!
2010. júl. 17. 14:28
Félidős kismama vagyok, múlthét végén 3 napos fesztiválon voltam a férjemmel és a 2 éves lányommal itthontól 180 km-re. Én vezettem oda-vissza, évek óta járunk, eszembe se jutott nem elmenni.
2010. júl. 17. 14:45
Én most megyek majd a Campus Fesztiválra, eszembe sem jut nem menni. Esténként meg szépen hazavillamosozok, nyilván nem első sorban fogok sörrel a kezemben őrjöngeni hajnalig.
Menj és érezd jól magad!!!
22 hetes kismama.
2010. júl. 17. 18:10
18/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!
A 11:38-asnak: el tudom dönteni, hogy gyereket akarok -e agy bulizni, ugyanis már van egy gyerekem, plusz nem vagyok egy mai csirke. Nem járkálok bulikba, nem iszom, stb., de most lehetőségem lenne elmenni és elgondolkodtam rajta, érdekelne pár program.
Autóval mennénk és természetesen itthon aludnánk.
Én se mennék. Egyébként se nekem való az ilyesmi, életemben nem voltam fesztiválon, de nem is hiányzik. És nem a fertőzéstől vagy a hangos zenétől tartanék.Hanem attól, hogy nagyon sok az idióta birka, akik satu részegen, világukról nem tudva mászkálnak mindenfelé.Na, őket nem tudod kikerülni.És akkor még finom voltam. Arról nem is beszélve, hogy beszíva, betépve is vannak egy páran.Gondolhatod, hogy magasról tesznek majd rá, hogy terhes vagy.Elég egy rossz mozdulat, fellöknek, megütik a hasad, sosem lehet tudni.Abban igaza van az egyik válaszolónak, hogy annyi lehetőség van kimozdulni.Szinte bárhova mehetsz,miért van szükséged pont erre??Olyan nagy tragédia ha kihagyod?Én nem kockáztatnék, és nem azért, mert nem tudok vigyázni magamra.Rád nem fog vigyázni senki a piás fiatalok közül, ebben biztos lehetsz.
2010. júl. 18. 07:52
Utolsó válaszolótól kérdezném, ha ő nem volt még életében soha fesztiválon, akkor hogy tudja ennyire biztosan, hogy hogyan is néz ki egy ilyen rendezvény.
Mert nyilatkozni róla azt nagyon ( látatlanban)....
2010. júl. 18. 15:59
Kapcsolódó kérdések: