Kimennétek egy fesztivál egy napjára a saját lakóhelyeteken,18 hetes terhesen?
Figyelt kérdés
Árthat a hangos zene a babának?2010. júl. 17. 11:17
21/26 anonim válasza:
Videókat láttam róla, és a TV-ben is leadták párszor. A párom volt már EFOTT-on, akkor még nem ismertük egymást.Hát, "szépeket" mesélt.Nem voltam, de nem is kívánkozom.Nem hiszem, hogy ebben tévednék.Továbbra is azt gondolom, hogy nem egy kismamának való hely, de ezt majd a kérdező eldönti.
23/26 anonim válasza:
07.50-es Te idióta birka vagy! Méghogy birkák a fesztiválozók! Látszik h a te gyereked burokban fog felnőni. Bezzeg a diszkóba elmész mi?
24/26 anonim válasza:
Nem általában mondtam a fesztiválozókra, hogy birkák.Hanem hogy van köztük egy-kettő.Te is nagyon agyas lehetsz, ha így ismeretlenül leidiótázol engem.Ez téged minősít bocs!Nyilván nem unatkozol, és nem vagy hisztis, hormonoktól túlfűtött.A gyermekemet meg nem kéne belevonni ebbe.Nem fog burokban felnőni, de minek is magyarázom ezt pont neked.Ki vagy te egyáltalán?Nem, nem járok már diszkóba.28 éves vagyok, már rég kinőttem a partikból.Nekem veled ellentétben már nem az a buli, hogy rázom magam szesztől bűzlő 17 évesek közt.Nem a fesztiválozókkal van baj általában, hanem bizonyos emberekkel.Nyugodtan írd a kérdezőnek, hogy menjen.Hogy csak a tömeg kellős közepén fognak ráesni, meg fellökni.Ha valakinek pont ez hiányzik terhesen, hát csinálja.És gondold csak azt, hogy a fiatalok zacskós kakaót isznak, és győri édest esznek az ilyen helyeken.És hogy nem is ismerik a drogot.Ja!Igazad van!
25/26 anonim válasza:
Te tényleg zakkant vagy. Ki mondta hogy kakaóznak? Több fesztivált láttam ,mint te valaha, és senkire nem estek rá sosem. Úgy beszélsz ezekről a fiatalokról, mint valami állatokról, pedig évekig dolgoztam ilyeneken és soha nem esett rám senki. És nem egy ismerősöm vitte ki pl. a szigetre akár a terhes feleségét akár a fél éves gyerekét és érdekes mégis élnek, csak ők nem hiszik azt, hogy ha valakinek gyereke születik akkor fel kell adni mindent. Hanem azthiszik, hogy amibe lehet vonják be a babát is.
Na most ha leugatod az ismerőseimet, esküszöm megkereslek.
26/26 anonim válasza:
Én vagyok a zakkant?Ki fenyegetőzik azzal, hogy megkeres?Egyébként annyira félek...Senki ismerőseit nem szóltam le.Ha tudnál olvasni, feltűnt volna, hogy nem mindenkiről gondolom azt, amit.De sajnos olyan is van, és ebbe ne menjünk bele.Lesz*rom, hogy dolgoztál fesztiválokon.Szerinted engem ez érdekel?Mint már írtam, akkor se mennék, ha fizetnének érte.Nem az én világom, és sose lesz az.Nem vagyok a végletek embere.Nem fogom a széltől is óvni a babámat, hagyni fogom, hogy saját maga tapasztaljon meg dolgokat.De a Szigetre se fogom kivinni fél éves korába, az tuti. Nekem ez nem fér bele.Egyébként egy magzatnak szerintem másra nincs is szüksége, csak arra, hogy ilyen zúzós zenéket hallgasson már méhen belül.De nem győzöm hangsúlyozni, hogy mindenki azt csinál, amit akar.Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!