Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kazincbarcikán szeretnék 4D...

Vipy kérdése:

Kazincbarcikán szeretnék 4D UH vizsgálatot. Árak, telefonszám, cím?

Figyelt kérdés
25 hetes terhes vagyok,ott szeretném a 4D-t megcsináltatni, tudom hogy ott van, de nem találom a neten az elérhetőségüket-áraikat, és nem utolsó sorban a tapasztalataitokat is szeretném meghallgatni róluk. Köszönöm előre is a segítségeteket! :)

2012. máj. 9. 07:05
 1/5 Katicabogárka20 ***** válasza:
Miskolc- arany corvin uzlethazba 4diagnosztika -20perces mozi 6300ft lelettel dvdvel egy nyomtatott keppel :) ez sztem a legjobb egesz borsodban.. Van honlapjuk is ott bovebben olvashatsz roluk :)
2012. máj. 9. 10:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm Katica a válaszodat, de direkt a Kazincbarcikán lévő labor elérhetőségét kértem a kérdésemben, nekem most azt lenne fontos tudnom. :)
2012. máj. 9. 14:31
 3/5 Mara Acoma ***** válasza:
Szia. Tudtommal Barcikán nincs. Miskolcon csak... Az ultrahangos néni mondta.
2012. máj. 10. 23:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Konkrét információval nem tudok nagyon szolgálni, de ugy tudom, hogy igen van barcikán is valahol az építőkön.
2012. máj. 11. 23:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, sikerült rájuk találnom, bár most Barcikán rossz a gép, ezért Miskolcon csinálták meg hétvégén a 4D-t ami igazán nagy élmény volt. :)
2012. máj. 13. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!