Jár valaki Kazincbarcikán, Dr. Váradihoz terhesgondozásra?
Milyen orvos ő szakmailag és emberileg?
Ha fogadott orvosod mennyi nála a taria?
Köszi! :-)
Szia! Igen! De Szatmárit semmi esetre sem választanám, a családban a sógonőmön nagy baklövést követett el, ami kis híján az életébe került!
Az első babámat Miskolcon, a megyeiben szültem, most is vacilálok, de már a kisfiam miatt itt helyben könnyebb lenne!
Köszi!
Velem Szatmári normális.Váradit azért nem ajánlom,mert ordibál a kismamákkal.Nővéremet is úgy leordította,hogy a sírógörcs ott kapta el a helyszínen.Én nem szeretem Váradit.Nekem nem lesz fogadott orvosom.
Mennyi idős terhes vagy?
5 és fél hetes. Most készülök az első vizsgálatra! Ha nem szimpatikus, akkor visszamegyek Miskolcra! :-(
Egyébként én mostanában Váradiról csak jókat hallottam, ezért is keresném meg!
És Neked mikorra várható a babucid?
Gratulálok! :-)
Majd meglátjuk, nekem az első babámnál nagyon jó volt, hogy volt dokim, mert nem volt problémamentes a terhességem! Nyilván ezek után már van egy félelem a következő előtt is, és így érzem magam biztonságban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!