Használhatom a Canesten Plus Bifonazol krémet lábgombásodásra? a gyogyszertáros azt mondta lehet de a tájékoztatoba azt irja nem lehet használni terhesség alatt. (viszket és szét van nyilva a lábujjam között)24 hetes vagyok, mit tegyek?
Szia én ha gombára gyanakszol akkor kizárólag a Pimafucin kenőcsöt ajánlanám, mert az nem szívódik fel a bőrről, se a nyálkahártyáról. Sajna azt csak receptre lehet kapni, de mindenképpen azt ajánlanám, mert az nagyon jó gomba elleni krém, én is azt használtam a nemi szervemnél. Az én orvosom ezt preferálja, nem a Canestent, pontosan ezen okból. A háziorvosoddal írasd fel, vagy a dokiddal. Addig pedig, egy kis Betadinos (ez is gombairtó) oldattal (patikában recept nélkül) vékonyan mosd át és kend be bepanten krémmel, az is nagyon nagyon jó, legalább a szétnyílást hámosítja.
A legelső válaszolóval ne is törődj, neki biztosan még semmi baja nem volt, hogy kérdéssel forduljon másokhoz. Ne is legyen kívánom neki, de akkor ne nyilatkozzon!!!
Boldog babavárást!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!