Lehet még baba? .

Figyelt kérdés
Sziasztok! KOvetkezorol van szò, kb. 3 hete gyomorègès, szèdulès, eros hànyinger, fàradtsàg (kb minden nap elalszom 2-3szor napkozben!!! ez eddig sosem volt), kìvànòssàg ( sose voltam egy nagyevo de most falnèk non-stop)..ìgy remènykedtem ,h talàn baba lehet amire rettentoen vàgyom, viszont a tesztem negatìv lett ès màsnapra megjott de òriàsi fàjdalmak kozott ès csak 1-2 csepp ami teljesen kikèszìtett..nagyon szeretnènk babàt, de màr nincs lelki erom ,hogy tesztet csinàljak mivel akàrhànyszor meglàtom azt ,h negatìv egy vilàg dol ossze bennem..kèrdèsem: lehetsèges ,hogy terhes vagyok annak ellenère ,h gorcsolok ès megjott?..kulfoldon èlek, szìvesebben mennèk otthon dokihoz, de csak jovo hèten repulok. Mèg valami ami aggaszt, ugye nem lehet mèhen kìvuli terhessèg..hisz olvastam, hogy gorcsok ès vèrzès akkor jelentkeznek (a terhessègi tunetekkel egyutt) :(...van mèg valaki aki hasonlò cipoben jàr mint èn ?

2012. máj. 7. 10:30
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem azért próbálj meg még egyszer tesztelni!

Az hogy nem jött meg,vagyis pár csepp az babát jelezhet!

Az meg,hogy nem mutatta ki.....

én ismerek olyan nőt,akinek csak a vérvétel mutatta ki mivel,kevés hcg-t termelt a szervezete!

Azért ha komolyan erős fájdalmaid lennének,keress fel egy orvost!

2012. jún. 4. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!