37. hétben járok és már 20kilót híztam, de amugy nem látszik meg rajtam csak a pocim hogy kerekedik, milyen gyorsan tudom majd leadni a kilókat a kórházba kb. mennyi jön le? Mire szemátsak?
szia! ez alkatfüggő. ha egyébként hízékony típus vagy, tornázni, fogyózni kell az ideális súlyodért, számíthatsz rá, hogy ezúttal is így lesz. de nem biztos!
van akiről a szoptatás alatt csak úgy olvad le a háj és van aki még ekkor is hízik néhány kilót.
a kórházból hazajövet kb. 5-10 kg-mal leszel kevesebb, legalábbis a barátnőim átlaga szerint :)
nekem az első héten lement 10 (de ebben a baba, magzatvíz, ödéma, minden egyéb beleértendő) és azóta keményen küzdök a kilók ellen. már 8. hónapja. sporttal, okos étkezéssel. szép lassan megy is a dolog.
Szia!
Én a terhesség alatt 16 kilót híztam, a kórházból hazajövet még volt pluszban 7 kiló. Tegnap volt 3 hetis a babám, éppen ma mértem magam, 4 kiló van még pluszban. Rajtam se nagyon látszott a 16 kiló, most meg szépen le is megy lassacskán, legalábbis eddig úgy néz ki.
09:41-es vagyok.
Nem tudom, hogy mitől függ, kinek hogy mennek le a kilók. Én szoptatok, és rengeteget eszek! Ma is már kétszer reggeliztem, és épp most vettem ki egy túrókrémet a hűtőből tízóraira.Szoliba én is jártam, az én kilóimnak is jót tett, persze most ezt inkább hanyagolom:)
Szia! Én 15 kg-ot híztam (ami nem látszódott), a kórházban a szülés következtében (baba, méhlepény, magzatvíz, stb.) 7 kg ment le. Most 4 hetes a babóm és az indulási súlyomtól 2 kg-mal vagyok kevesebb. DE az összetétel megváltozott, ugyanis a zsír (háj) sokkal könnyebb, mint az izom és ez látszik is, főként a hasamon :( Mivel most szoptatok, nem fogyózom,de alig van étvágyam.
Majd lemegy!
Szia!
Én az első terhességem alatt 22 kg-t híztam. A szülés után csak 6-7 kg ment le, mire hazajöttünk. Két éves koráig szoptattam a gyerkőcöt, de így is maradt rajtam 5 kg az indulási súkyomhoz képest.(50 kg-val keztem az elsőt) Szoptatás abbahagyása után 3 év alatt szépen visszajött +4kg. A mostani terhességemet 59 kg-val kezdtem. Most már kicsit jobban odafigyelek a súlyomra, mert bizony van akinek nem megy olyan egyszerűen a fogyás!!
Figyelj! Szerintem pedig ne aggaszt magad, mert a szoptatással rengeteg zsír bomlik le a szervezetedből. Az anyatej elég zsíros és cukros is.
A cukor tartalmát is a tested a zsírkészletedből alakítja vissza javarészt.
Én speciel 14 kilót híztam és a terhességem utolsó heteiben látom, hogy végre lett rajtam zsírréteg. Én ezen aggódtam idáig, hogy nem vagyok elég "kövér". Hogyan fogok szoptatni.
A felesleg az első gyereknél pillanatok alatt ment le rólam. Kb. két hónapos korára, már túl sovány voltam, és elapadt a tejem is.
Szóval, 6 hónapos koráig idális lenne minimum szoptatni, ezért addig semmiképp ne aggasszon hány kiló vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!