Mikorra kerekedik ki általában teljesen a poci? Mikor jön ki a köldököm?
szia
Nekem nem jött ki a köldököm! de nekem már 5 hónaposan szép kerek hasam volt nem nagy de szép kerek!
A koldokom nem jott ki nekem sem, csak kisimult. A 25. hettol volt akkora pocim, hogy egyaltalan terhesnacit kellett hordanom, elotte a csipogatya meg jo volt, viszont utana nagyon belelendult a novesbe. visszanezve a kepeket 28 hetesen mar hatarozottan feszes, kerek babapocakom volt es a kesei novekedes ellenere a vegere nagyon nagy lett (nekem nagynak tunt).
De ez testalkattol is fugg, en igen magas vagyok es vekony, elvileg emiatt kezdett el keson noni. Most a 2. babamat varom, a 15. hetben vagyok, de az biztos, hogy most hamarabb lesz babapocim, mert a fiammal ennyi idos terhesen meg semmi sem volt, most meg mar a koldokom alatt kerekedem, ruhan at is latszik, igaz, hogy nem babapocinak nez ki, hanem bendonek.
Jah, es az elso babammal nekem ugrasszeruen nott a pocakom: alig latszott sokaig valami, majd ket het mulva radobbentem, hogy hatalmas.
Szia! Nekem a 30.hétre gömbölyödött ki, addig észre sem vették, hogy baba van a pocakomban. A köldököm pedig a 32.hétre fordult ki, de még mindíg van olyan nap, hogy visszahúzódik, ez attól függ, hogy fekszik a baba. Nekem a mai napig többször átfordul.
Boldog babavárást!
35hetes pocis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!