Sziasztok! Pénteken voltam ctg-n, a doki megnézte a méhszájamat, azt mondta, hogy minden változatlan. (2000)
Kérdezte, hogy "mikor szülünk"? Én meg mondtam neki, hogy remélem hogy hamarosan. Hétfőre berendelt egy újabb ctg-re, és azt mondta, hogy a ctg után megvizsgál, és "fájdalmat" fog okozni. Ezt mire értette? Megpiszkálja a méhszájat, hogy nyíljon ki, vagy esetleg levássza a méhlepényt? Kérlek írjatok, mert nagyon félek. Köszi
2012. máj. 5. 10:58
1/10 anonim válasza:
AAz nagy baj lenne,ha a lepényt választaná le.A méhszájt fogja megpiszkálni.
2012. máj. 5. 11:01
2/10 anonim válasza:
Valaki meg tudná mondani, hogy ha az orvos olyasmit mond, amit nem értetek, akkor miért nem kérdezitek meg, hogy miről van szó???
2012. máj. 5. 11:21
3/10 anonim válasza:
Biztos, mert akkor stresszben van, és csak otthon nyugodtan gondolkodik el rajta .
Általában első babás anyukáknál előfordul :) kedves utolsó!
2012. máj. 5. 11:36
4/10 anonim válasza:
Méhszájat fog piszkálni. Nem fáj, csak kellemetlen. Szerintem. Hétfőn viszont már valszeg babázol. :))))
2012. máj. 5. 11:43
5/10 anonim válasza:
Erősebben megvizsgál, ha a baba érett a megszületésre akkor ezzel el is indulhatnak a fájások és azonnal rendszeresek is lehetnek. Ha a vizsgálat után semmi nem történik, csak rendszertelen fájások akkor a baba még maradni fog.
Nekem mind a két terhességemnél csinálta a doki, az elsőnél a 40. héten sem történt semmi, a másodiknál azonnal beindult és pár óra múlva baba lett.
Mindenesetre ha nem szeretnéd, vagy ellene vagy az ilyen szülésindításnak nyugodtan visszautasíthatod!
2012. máj. 5. 11:45
6/10 anonim válasza:
Megpiszkálja a méhszájat. Nekem eddig 2x csinálták, a második alkalommal ráadásul ketten (előbb az orvos, aztán egy kezdő doki gyakorolt rajtam), de semmi nem lett belőle. A vizsgálat valóban nem volt a legkellemesebbek közül való, de ki lehet bírni. Utána picit barnáztam, már örültem neki, hogy végre szülök, de semmi. A második alkalom a betöltött 40. hét után volt, pár napja, és még azóta sem bújt elő a leányzó.
2012. máj. 5. 12:10
7/10 anonim válasza:
Én biztos nem hagynám hogy piszkáljanak, kivéve persze ha indok van rá, hogy kibújjon a bébi mert valamiért már nem jó neki bent. De csak azért hogy megszülessen előbb nem engednék ilyet. Majd kibújik ha akar. Vagy már túlhordtad?
2012. máj. 5. 12:20
8/10 anonim válasza:
engem a 37. hetben piszkalt meg igy, hat nem mondom hogy elveztem akkor mar 3 cm- re nyitva volt a mehszajam, es a doki benn is akart tartani, csodalkozott is hogy meg josloim sem voltak egyszer sem, es igy kinyiltam. akkor ment el egyebkent a nyakdugo,ra egy hetre szultem csak, de akkor is csak azert mert mar 6 cmre kitagultam szinten fajasok nelkul, de akkora doki mar nem mert hazaengedni. burkot repesztett es 5,5 ora mulva megszuletett a lanyom.
2012. máj. 5. 12:24
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Nem hordtam még túl, hisz kedden leszek 40hetes. És azért nem kérdeztem még meg a dokitól, mert hétfőn fogok úgyis menni mégegy ctg-re, és akkor gondoltam megkérdezem, de előtte szerettem volna tudni, hogy ilyenkor mit fognak csinálni, és mennyire fáj-e. Mégegyszer köszönöm a segítséget.
2012. máj. 5. 13:30
10/10 A kérdező kommentje:
Azt még elfelejtettem leírni, hogy nálunk a kiírt napon már befektetnek, és aznap vagy másnap reggel burkot repesztenek. Ezért fog valszeg megpiszkálni hétfőn, és ha nem indul be, akkor kedden befektet, és burkot repesztenek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!