Lehet azt csinálni, hogy a helyi sztk-ba járok terhesgondozásra, de a 36. héttől, amikor elkezdődik a ctg/nst-re járás, akkor egy olyan kórházba jelentkezek be, ahova amúgy nem tartozok, de ott szeretnék szülni? Nincs fogadott doki.
Tehát ha nincs fogadott doki, bemehetek a kórházba (ahova nem tartozok területileg), szülhetek ott?
Köszönöm a válaszokat.
Szülni ott szülsz ahol akarsz,ez tuti,de abban nem vagyok biztos,hogy nst-t csinálnak-e"új"helyen beutaló nélkül.
37h.km.
Szerintem csak ott szülhetsz ahova tartozol.
Ha pl.van fogadott orvosod akkor kell írJon egy papírt hogy ha esetleg mentő vinne akkor oda vigyenek ahol az orvosod van egyébként kizárólag oda visznek ahova tartozol.
Köszönöm a válaszokat, nagyon hasznosak!
Ahova helyileg tartozok kórház, ott semmiképpen nem szeretnék szülni, viszont a terhesgondozást itt a közelben szeretném intézni. Ezért gondoltam, hogy az utolsó hónapban máshova járnék.
Még egyszer köszönöm!
Bárhol szülhetsz és bárhol készítenek nst-t.
Én is pont ebben a cipőben járok mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!