Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhességi cukors vagyok....

Terhességi cukors vagyok. Diétázok. Találtam olyan Norbi Update somlóit, édesítőszeres, és kevés a ch-ja is, viszont azt olvasom rajta hogy tojás van benne. Megehetem??

Figyelt kérdés
Nagyon hiányzik az édesség,és nagyon megörültem mikor ennek a somlóinak.A ch-ja is elég kevés.De csak itthon vettem észre,hogy azt írja tojás van benne.Nem tojáspor??Nem tudom megehetem e.Szerintetek????
2008. ápr. 21. 11:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Nyugodtan edd meg,semmi baj nem lehet.A tojás benne nem nyers,ugyhogy jó étvágyat!:-)
2008. ápr. 21. 11:57
 2/5 anonim ***** válasza:

A tojás biztos nem nyers benne, megeheted.

Én diabetikus nápolyit szoktam venni, finom íze van és kielégíti a nasi igényem néha.

És néha nasi helyett-beillesztve a napi rendszerbe-gyümit vagy joghurtot eszem.

2008. ápr. 21. 15:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Hol vetted? Én is megőrülök már egy kis édességért!!!!
2008. ápr. 21. 18:09
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi.Már meg is ettem::))Isteni volt,már hónapok óta ilyen ízekre vártam.Sparban,tescoban lehet kapni.Egy doboz somlóinak csak 18 a ch tartalma.És van még norbi puding(epres,vanilliás,csokis)ez is finom,norbis joghurt(szerintem az őszibarackos a legjobb)és norbi túrórudi,és csokoládék is.Én már szépen sorban mindet kipróbáltam,tök szupi hogy nincs benne cukor,és mi is ehetjük.Persze azért mérek utána cukrot,de nem emeli meg a cukromat eggyik sem.Szépen mindet felválltva beillesztettem már az étrendemben,így nem érzem azt sem hogy diétázok....
2008. ápr. 21. 18:21
 5/5 anonim ***** válasza:

Gratulálok, hogy nem féltél ezektől a dolgoktól. Én 17 éve vagyok diabos, és most még babás is (18 hét), és úgy sajnálom azokat a kismamákat akik nagyon szenvednek a diétától. Pedig nem olyan borzasztó az! :)

Még annyit hogy nagyon sok cukrászdában van már diabos süti, és megbízhatóak én már rengetege kipróbáltam: piramis, linzer, kokusztekercs, gyümis rengeteg! Jó étvágyat, diétázást, és legfőképpen babavárást mindenkinek!

2008. ápr. 21. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!