Akik a Norbi update szerint táplálkoznak? Milyen hatással
volt a terhességre? Hol találok egy jó, legújabb
kódtáblázatot?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam, már van ultra 1, meg ilyenek. Nem káros a babára ez az étkezés?
Már 10 kilónál járok, félidőnél... Muszáj valamit kezdenem.
Aki ezt csinálta, teljesen betartotta, vagy csak részleteit?
2011. febr. 13. 18:45
1/7 anonim válasza:
A Norbi módszerrel alapjáraton nem ártasz a babának, viszont az édesítőkre nagyon oda kell figyelni. Aszpartamon kívül, semmilyen más édesítőszer nem ajánlott a terhesség alatt. Én azt javaslom, hogyha a súlyod miatt aggódsz elsősorban a szénhidrát bevitelt csökkentsd, illetve váltsd ki lassan felszívódóakra. Tehát ne fehér kenyeret, hanem barnát, korpásat, magosat. Csökkentsd a cukorfogyasztást és inkább fehérjedús és vitaminos dolgokat fogyassz (húsfélék, elsősorban sovány vörös húsok, zöldségek, nasinak gyümölcsölcsök)
2011. febr. 13. 19:07
2/7 anonim válasza:
nagy butasag amit irt az elozo valszolo. az aszpartam rendkivul karos es mergezo anyag amely a testben rakkelto anyagokka bomlik...nagyon kerulendo terhesseg alatt...szamos mas edesitoszer van ami egeszseges de ezeken nagyban irja hogy aszpartam mentes...a Norbi update nagyon egeszseges es batran folytathatod terhesseg alatt is
És a termékei nem károsak, pont, hogy egészségesek. :-) Nyugodtan edd őket. :-)
2011. febr. 13. 23:24
5/7 A kérdező kommentje:
Az már igaz. Azt hiszem az első könyvét olvastam, arról írta a dolgokat, az aszpartamról.
És azt nem tudjátok, hogy mi a legújabb könyv címe, vagy hol találok egy aktuális kódtáblázatot?
Érdemes ezt az új kódolást nézni, vagy jó a régi is?
2011. febr. 14. 16:25
6/7 anonim válasza:
Az első válaszoló vagyok. Cukorbeteg várandósként, nagyon utánajártam a dolgoknak. Negyedik várandósságom, amit így csinálok végig. Már az első várandósságnál is felhívták a figyelmemet, hogy ne használjak édesítő szereket. Egyedül az aszpartam tartalmúakat lehet, mivel ahhoz, hogy ártson, hatalmad mennyiséget kell bevinni belőle. Ha jól emlékszem néhány éve még Norbi is nagyon canderel párti volt. A ciklamát és társai bizony károsak lehetnek a babára. Nekem ez az orvos által adott, diabéteszes anyagban is benne van. Én egyébként a várandósságaim alatt nem híztam el. Sőt, csak annyit szedtem fel, amennyi a szülés után teljesen eltűnt rólam. A babáim pedig szép egészséges babák voltak és ma máe egészséges gyermekekké cseperedtek.A cukorbetegségnek "hála", figyelnem kell, hogy mennyi és milyen minőségű szénhidrátokat viszek be. Ezért úgy gondolom, hogy az ész nélküli szénhidrát fogyasztás hizlal leginkább.
2011. febr. 15. 11:14
7/7 anonim válasza:
tegnapelőtt 20:05 vagyok
Kedves Utolso utanna olvastam annak amit irtal es be kell latnom hogy igazad volt mert abban a mennyisegben amit tea vagy kave edesitesere hasznalna a kerdezo valoban nem karos. amire oda kell figyelni az a light uditok mert ezekben mar eleg sok van es igy mar karos is lehet...amit meg tudok javasolni az a Stevia (egy noveny melynek levelei edesek es ezeknek a kivonataval helyetesitheted az aszpartamot is ha fanatikusan egeszsegesen akarsz taplalkozni)...rendszerezd az etkezeseidet Norbi szerint es keruld a felesleges szenhidratokat es akkor le fog allni a hizasod...sok sikert es jo babavarast
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!