Mi a véleményetek erről a babakocsiról?
Sajna emelgetnem kell, de ennél eddig csak nehezebb kocsijaink voltak és azzal is megoldottuk. :)
Jók a kerekei?
Én azt vettem észre, hogy ebben a kategóriában nem drága, nekünk meg mindenképpen jól jönne ez a multifunkciós kocsi. Persze ha valaki tud olcsóbban ne fogja vissza magát és ossza meg velem! :)
Én drágállom, meg nekem nem tetszenek az ilyen "össze-vissza menős" kerekek. Szerintem ez sokkal jobb:
10 ezerért veszel hozzá babahordót és még akkor sincs ott az ára.
Nem vagyunk egyformák. :)
Bár attól is függ, hogy milyen terepviszonyok között fogod használni. Nálunk elég rosszak az utak és a járdák, és amit te mutattál az nálunk szóba sem jöhet.
Szerintem mindenki vegyen olyat amit a pénztárcája megenged és amilyenre vágyik.
Engem is megpróbáltak meggyőzni, hogy nem kell ilyen meg olyan kocsi, mert milyen drága, jó lesz az 20e ft-ért is. Nem hagytam, hogy beleszóljanak, az Én pénztárcám, én tudom mennyit bír el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!