Nem venném meg a fix kerekei miatt. Terepen, kavicsos úton jól lehet vele közlekedni, viszont ha elmentek bevásárolni nagyon nehéz lesz vele forogni jobbra-balra. Ezt tapasztalatból mondom.
Illetve elég nehéz a kocsi, arra is kell gondolni, hogy ha nincs segítséged akkor képes vagy-e a kocsit a picivel együtt mondjuk a lépcsőn cipelni (16 kiló minimum).
Amúgy jó árban van és szép kocsi de szerintem nem egészen praktikus a közlekedés szempontjából.
terepte való kocsi, habár kérdés mennyire masszív terepre, mert ahhoz meg olyan vékonykának tünik.
nekem maga a kocsi nagyon nemtetszik és nem praktikus pár okból.
az egyik nincs hozzá még puha mózes sem, mit csinálsz ha haza értek és alszik a baba. én mindig mózesben vittem be és aludt tovább. mikor elkézsítettem séta elött, bele tettem a mózesbe és levittem.
mi auótzunk sokat így nekünk kellett hogy a hordozó rátehetö legyen.
én 16 kilót nem látok, inkább 12 kilót ami annyira nem rossz, de általában a kombi kocsiknak szokott ez egy könnyü súly lenni, mert ott a váz jobban erösített, hogy több féle dolgot elbírjon.
nekünk a kombi kocsink volt 12kg, majd mikor lecsrelétük könnyü kocsira az 8 kiló volt.
Valóban 12 kiló a kocsi, de ha benne van a gyerek + a cuccok a kocsiban akkor azért úgy már nehezebb.
Azért írtam a 16 kilót. :)
Akkor a lépcsőzés kipipálva. :)
Olyan kocsi nem tetszett esetleg aminek bolygósítható a kereke és van hozzá mózes is vagy hordozó?
Mert ezek tényleg fontosak a választásnál.
Ilyesmire gondolok:
Én nem akarlak lebeszélni, mindenki más szempontok szerint dönt, hol lakik, mennyit autózik, stb.
Én a 3:1-ben kocsikra szavazok. Olyat is vettem és nem bántam meg. A mózes részt 5 hónapiog használtuk, auztán már nem kell ilyen "nagy batár" kocsi, elég egy kisebb sportrész.
A levehető mózes szintén fontos, alvó babával együtt le lehet emelni a vázról, habár ha ti családi házban laktok nem annyira fontos ez a dolog.
A bolygósítható kerék meg nálam alapfeltétel volt, mondjuk én pesten lakom, itt anélkül kisebb boltba be sem lehetne menni, forogni.
És a hordozó is megvan, azt sem kell külön megvenni. Ráadásul ha olyan útra mentünk autóval ami után nem sokat babakocsiztunk, elég volt csak a vázat elvinni és a hordozót rápattintani.
Szerintem se vedd meg, nagy behemód, nagy és nekem is csak rossz tapasztalataim vannak.Kisfiam születése előtt megvettük, a fix kerekek nagyon rosszak, mindig emelgetned kell a kocsit, és nem is strapabíró fajta.
Lecseréltük mi is egy másikra, az nagyon bevált, vissza nem cserélném a velág minden kincséért sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!