1/9 anonim válasza:
nekem nagyon tetszik:)szerintem szuper jo mert nekukn hasonlo van és legjobban akkor használtuk ki amikor már ult:)
3/9 anonim válasza:
Egy ismerősömnek volt hasonló típusú babakocsija (is). A dupla kerekével nem volt megelégedve, mert szerinte, így könnyebben fennakadt "dolgokon" az úton, nehezebben tudta tolni, mint a nagyobb, szimpla kerekű babakocsijában a gyerkőcöt. Az átfordítható tolókar nagyon jó. Mózeskosárra szükség lehet, ha jól olvastam, ehhez nincs. Még előny, ha levehető a huzata, és mosható, mert az könnyen koszolódik. A levehető huzattal kapcsolatban nem találtam információt.
4/9 anonim válasza:
mi ilyet vettünk volna, csak kifogtunk egy használt peg perego veneziát 20ért, ami lényegében ugyan ez.
Szerintem nagyon jó kis kocsi lehet, bár nem láttam élőben, lehet érdemes lenne megnézni!
5/9 anonim válasza:
Nagyon szép :) Szerintem meggondolom, hogy rendelek-e egy rózsaszínt :)
6/9 anonim válasza:
Pont ma láttam egy ilyet rózsaszínben. Nekem tetszik.
7/9 anonim válasza:
Nekem is tetszik, csak a színekkel nem vagyok kibékülve. Kár, hogy nincs valami semleges, pl. narancs-szürke kombó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!