Ti honnan érzitek, hogy hol van odabent a baba?
Ne aggódj, én sem vagyok jó ebben. 3. baba, mindig a szülésznőm mondta el az első CTG-n, hogy mije hol van. Most terhességi cukor miatt nagyon vékony vagyok, egyetlen nagy dinnye a hasam, és főleg amikor keményedik, akkor elég jól kirajzolódnak rajta a "púpok". A feje keményebb és gömbölyűbb minden másnál. A keze-lába meg pici és hegyes púpot tud csinálni.
Nagyjából ebből tudom.
Illetve ha a feje be van ékelődve odalent, akkor az nagyon jellegzetes, a szeméremdombnál van a kemény púp, ez nekem most sajnos nincs, így tuti, hogy nem fejjel lefelé van...
Nekem a 31. hétig ugyanúgy feküdt, fejjel lefelé.
Szóval egy idő után felismertem, hogy mit csinál, mivel.
A lábával nagyot, erőset rúgott a májamba, középtájt ritmusos box edzést tartott a kezeivel, a fejével meg erős fúrkálós mozdulatokat csinált.
31. héten döntött úgy, hogy átfordul farosba, nagyon aktív volt, csodálkoztam is, hogy máshol érzem a megszokott mozgásait, elmentem dokihoz a szokásos kontrollra, és ott mondta, hogy befordult farosba :)
Szóval most a húgyhólyagomnál tapos, a májamat a fejével üti, és középtájt maradt a box.
De ezeket a konkrét megkülönböztethető mozgásokat csak 23. hét után tudtam beazonosítani.
de a mozgásából sem tudod?
úgy értem, hogy amikor a lábával rúg, akkor az általában egyszeri, erős.
a kezei többször kisebb ütés.
illetve uh-n nem kérdezted meg, hogyan fekszik?
én azt csináltam :)
hihi :) de aranyos...
hát így tényleg nehéz, nekem 4 hetente van uh, az tuti :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!