A teltségérzés, és a puffadás kinek mikor jelentkezett, és milyen volt?
Figyelt kérdés
Pl.előfordult, hogy egész nap csak egy szendvicset ettetetek,meg egy tejeskávét ittatok,de mégis úgy éreztétek hogy majd szétdurrantok?
És hogy a vízzel is szinte "jóllaktok"?
2009. jún. 23. 18:49
1/2 anonim válasza:
Szia,
Nekem a terhesség első 3 hónapjában és most 31 hetesen van puffadásom.Reggel szépen lemegy a hasam,de akár mit eszek mindig puffadok.Megpróbálok sokszor kevesebbet enni és odafigyelek,hogy mit.Általános dolgokra gondolok,mint pl:káposzta,karfiol,fűszeres ételek stb..
Üdv.
2/2 anonim válasza:
Nálam a 6.-7. héttől jelentkezett a puffadás, és csak nemrég szünt meg. Én nem tudtam tenni ellene semmit. Bármit ettem, felfújódtam. Állítólag a sokszor kevés adag segít. Nekem sajna nem jött be.
Most a 16. hétben már jól vagyok és nincs puffadás.
Szóval lassan, de elmúlik. Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!