Szerintetek ilyen egy napi egészséges étrend?
Nemrég óta csinálom a Rubint Réka kismamatornát és megütötte a fülem, amikor mondja, hogy az ő (a terhesség alatt ugye) napi étrendje: reggel egy fitness müzli szelet, délben futárszolgálatos norbi-kaja, este pedig fehérje (egy szelet hús pl.). Elgondolkoztam ezen, hogy hol a gyümölcs?Jó, nyilván van bennük növényvédőszer, ilyen szempontból van úgymond egészségkárosító hatása is, ha nem biot veszel, de akkor mindent tablettában kéne bevinni? Hmm..érdekes. Alapvetően a fehérliszt-cukor dolgot abszolút támogatom, mondjuk teljesen azért nem hagynám ki sose az étrendemből...28 hetesen 3 kg volt rajta..mikor torna közben kérdezi, hogy "és te hogy állsz"? :)
Ti mit gondoltok általában a Réka-módszerről?
16 hetes kismama
Mikor megszületett a harmadik gyerekük, nekem az volt a feltűnő, ahogy az apuka az interjúban elő adta, hogy: Átlagos súllyal, 2700 grammal született a baba.
Hát a mai átlagot nézve inkább 3200-3500 gramm egy baba.
Szóval ez a nem evés, a babának üt vissza.
A másik meg, oké hogy nem hízok a Norbis dolgoktól, de minden szeméttel van tele, vegyszerrel, tartósítószerrel, édesítővel, tiszta mű kaja minden!
Az egész Rubint Réka hype egy borzalom, a férjem belgyógyász és mindig majd' elsírja magát, ha hallja az elveiket...
(Én 6 kilót híztam, ésszerű táplálkozással, nem kellett hozzá Réka...)
39 hkm
köszönöm lányok! igen, én is csak néztem a babák súlyát illetően..de azon is, hogy igazán nem tudta egyiket sem sokáig szoptatni..
védőnőm is azzal nyitott (kedves utolsó) férjedhez hasonlóan, hogy "ne Rubint Réka legyen a példakép".
tornáztam én is rá és mint irtam alapvetően a fehérliszt-cukor dolgot szoktam követni, amennyire sikerül, de a termékeiket nem nagyon eszem, mivel elég egészségpárti vagyok és nekem nem tetszenek az összetevők...
(kedves utolsó: ha van kedved esetleg privátban küldhetnél nekem tanácsokat, tapasztalatokat az étkezésre vonatkozóan!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!