Fiatal vagy fiatalnak látszó kis mamik! Titeket is lenéznek?
Én 20 elmúltam, tudom, így is fiatal vagyok de kb 17 évesnek nézek ki pedig oda figyelek az öltözködésemre meg úgy a külsőmre alapból de rettentően idegesít amikor megyek a buszon és látom az emberek szemében a megvetést... Legszívesebben magamra írnám hogy már nagykorú vagyok. A dokim is megkérdezte egyszer hogy ugye elmúltam már 18?
Titeket nem idegesít az ilyen?
25hkm
megértelek.. 21 leszek 2 hónap múlva, de az arcom rettentő gyerekes. látom a kismamák is (igaz nem mindegyik) sokszor úgy néznek vissza rám a terhes gondozáson, mintha az járna a fejükben, hogy szegény kamaszt jól felcsinálták. persze nem tudhatom, hogy valójában mire gondolnak. valaki kedvesen mosolyog, valaki megvetően néz. viszont szerintem ez nem korfüggő, sokkal inkább személyiségtől függ, hogy ki hogy tekint másokra. én igyekszem kizárni ezeket és csak arra gondolni, hogy nem nekik szülöm a babám, hanem a férjemnek és magamnak. egyébként én inkább büszke vagyok a pocakomra és arra, hogy ennyi idősen megtehettem, hogy gyereket vállaljak.
boldog babavárást és feleslegesen ne stresszeld magad!
26 hkm
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Itt ugyan ez a téma, ide én is válaszoltam.
Én még annyit hozzátennék,hogy mindenkinek más a fontos, mindenkinek más az élete, és más más időpontban akar elérni valamit.
Engem megnéznek, mert 24 évesen 18-nak néznek. Nagy a pocim és a párom is fiatal.
De én vidékről jöttem fel Pestre, ott másabb minden. Én meg az nem értem meg ha valaki 30-35-40 évesen szüli az első gyerekét. Én meg őket nézem meg :) oda vissza működik.
Szia!
Én mondjuk már 28 éves vagyok vagyok van egy 2,5 éves kisfiam,és most 16 hetes vagyok:)tavaly nyáron mikor elmentem fodrászhoz a másfél éves kisfiammal,úgy néztek rám,hogy úristen,és megkérdezték hogy az enyém??mondom igen,erre ők jézusom jó ha vagy 20 éves.....gondolhatod milyen érzés volt:)
Én 25 vagyok, de pont a minap sört csapoltattam, megkérdezték vagyok-e már 18, kis híján beszóltam, hogy a 30-hoz már közelebb, mint a 18-hoz:)
Sajnos babát még nem várok. Amikor látok egy fiatal kismamát, akkor én is nagyon megnézem, ilyenkor eszembe jutnak az itteni kérdések, és elszégyellem magam. Pedig azt gondolom ilyenkor, hogy de jó neki (remélem tervezett), könnyen visszanyeri az alakján, megeshet, hogy dédunokáit is megismeri, és néznem kell, mert annyira csodás. Sajnos az ismerősi körömben nincs kismama, nem is nagyon volt, így csak az idegenek pocakján ámuldozhatok. Kívülről biztos tolakodónak, és bunkónak tűnök, de nem tudok uralkodni rajta, néznem kell.Irigykedek nagyon
Gratula nektek
Jajj de édes volt aki lepontozott:)))
Annyira örülök hogy így ismeretlenűl is tudok örömöt szerezni valakinek:))))Sose legyen ennél nagyobb:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!