Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A védőnőtől mit kérdezzek meg...

A védőnőtől mit kérdezzek meg mindenképpen?

Figyelt kérdés
31 hetes terhes vagyok,és ma vagy holnap jön hozzám a védőnőm.Amikor utoljára voltam nála,mondta hogy majd jön és elmond mindent a szülésről,stb.De én miket kérdezzek amik tényleg fontosak??
2012. máj. 3. 10:31
 1/2 anonim ***** válasza:

azt hogy mit vigyél a kórházba magadnak babának mit adnak stb.

és a baba gondozásáról még ha maradt kérdésed.

Ő hogy látja megvan -e minden ami kell a baba hazahozatalához.

ami neked fontos ., amiben bizonytalan vagy .

2012. máj. 3. 10:35
 2/2 klopusz ***** válasza:

Szia!

Szerencsés vagy, ha tudsz tőle kérdezni. A mi védőnőnk két terhességem alatt felém sem nézett (nem is hiányzott).

Bármit is akarsz kérdezni, azt írd fel, mert a látogatásakor ki fog esni a fejedből a sok kérdés (ezt a későbbiekre is ajánlom, ha a babával mész a dokihoz).

Én leginkább olyasmiket kérdeznék, ami már a babával kapcsolatos, pl. ha nem egészen sikeres a szoptatás, mit csinálj, mit egyél, hogyan tartsad a kezedben stb.

Három gyerekem van és a védőnők (saját és kórházi) nemtörődömségének hála egyiket sem tudtam szoptatni :-(

2012. máj. 3. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!