Szerintetek ez már vajúdás kezdete?
Hat órától 5-6-7 percenként bekeményedett a hasam. Ez kb másfél óráig tartott. Lezuhanyoztam. A rendszeres keményedés megszűnt, de folyamatos megjön érzésem és derékfájásom van (de ez nem szakaszosan jön, hanem egyfolytában van).
37+1 hetes vagyok.
Dehogy korai! :)
Ha már nem rendszeresek, akkor viszont csak jóslók.
Nekem is meg akar jönni érzésem van és fáj a derekam. Talán csak valami frontszerű.
35 hkm
3. vagyok. :)
Nekem volt már ilyen, 2 hete, a 36. hét végén. 5 perces fájások 2 órán át, már éppen indulni akartunk - utána megszűnt, de sokáig keményedett, és görcsölt még aznap, csak rendszer nem volt már benne, inkább egybefüggő volt.
Jóslók. Én ezt csináltam szerdán, 4 órán keresztül. Aztán elmúlt.
A derekam azóta is fáj, mindjárt megjön érzésem is van.
Jóslózok azóta is, de nem ennyire rendszeresen. Pedig nálam nem ártana ha kijönne már, sőt szerdán is jó lett volna, akkor 39+4 voltam, ma 40+1 vagyok. Persze sehol semmi...
Még mindig van ez a megjön érzés, de legalább már nem keményedek. Most már legalább tudom milyenek azok a bizonyos jóslók :)
Köszi Mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!