Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi kólát "szabad" inni?

Mennyi kólát "szabad" inni?

Figyelt kérdés

6 hetes vagyok, és egész nap hányingerem van...múltkor ittam férjem poharából pár korttyal és olyan jól esett hogy nemigaz...azóta mindig megkívánom.

A legrosszabb, hogy 1,5 évesemnek alig tudok főzni e miatt.Persze főzök,de nagyon nehéz, a nyers tojástól tényleg majdnem hányok, így a tojásos kajákat csak mamáéknál eszi.

Fiammal nem volt ennyire gáz...

2012. ápr. 28. 18:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem a vérnyomásom miatt mondta a doki, hogy igyak egy keveset nyugodtan minden nap. Csak a cukrom miatt nem lehet, így marad a kávé, bár én néha bűnözök. :)
2012. ápr. 29. 11:03
 12/14 anonim ***** válasza:

Én olyan rosszul voltam a terhesség elején hogy semmi nem maradt meg bennem még a víz sem, egyedül csak a hideg kóla maradt meg kortyonként!mondták hogy nem egészséges, de úgy voltam vele, hogy valaminek kell, hogy legyen a gyomromban!

Meg őszintén szólva kívántam is, ezenkívül meg semmit!

Egy kis bűnözés szerintem belefér-főleg ha az ember mindentől rosszul van :)

2012. ápr. 29. 11:47
 13/14 A kérdező kommentje:

köszönöm hogy írtatok:)

a vérnyomásom miatt én is ihatom,a cukrom meg az előző terhességnél még a terhelés után is az alsó szint alatt volt, nem hinném, hogy változott:)

2012. ápr. 29. 14:34
 14/14 anonim ***** válasza:
Én amúgy nem iszom,de most olyan jól esik.Persze max 1-2 dl/nap.Mi Németországból hoztunk/hozunk olyat,amiben nincs koffein(Coca-Cola light koffeinfrei).Bár az én vérnyomásom is alacsony,nem kávézom,és csak ezt a fajta colát iszom meg.A cukrommal sincs gond,de alapból nem szeretem-és soha nem is iszom-az édes üdítőket(Fanta,Sprite stb.)2 gyerekes+18hkm
2012. ápr. 29. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!