Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi kólát "szabad" inni?

Mennyi kólát "szabad" inni?

Figyelt kérdés

6 hetes vagyok, és egész nap hányingerem van...múltkor ittam férjem poharából pár korttyal és olyan jól esett hogy nemigaz...azóta mindig megkívánom.

A legrosszabb, hogy 1,5 évesemnek alig tudok főzni e miatt.Persze főzök,de nagyon nehéz, a nyers tojástól tényleg majdnem hányok, így a tojásos kajákat csak mamáéknál eszi.

Fiammal nem volt ennyire gáz...

2012. ápr. 28. 18:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
1-2 dl -től nem lesz baj, csak nagyobb mennyiséget semmiképp ne igyál! Még véletlen kirugja a baba az oldalad!:))
2012. ápr. 28. 19:01
 2/14 anonim ***** válasza:

1-2 pohárral szerintem belefér. :) Van, akinek az orvosa tanácsolta hányinger ellen. Nyilván nem az egészség teteje, de pl. én is kívánom nagyon, és szoktam is inni. :))

38 hetes km

2012. ápr. 28. 19:06
 3/14 anonim ***** válasza:
Tömény cukor. Ha csak az íze és a szénsavasasága esik jól, akkor válaszd a cukormentes zero-t, szerintem. Egyik sem egészséges, de legalább a cukrod és inzulinod nem ugrál tőle.
2012. ápr. 28. 19:13
 4/14 anonim ***** válasza:
inkább kólázzál, minthogy rókázz egész nap. Úgysem litereket iszol, napi 1-2 dl belefér.
2012. ápr. 28. 19:36
 5/14 anonim válasza:

Szia!

Szerintem, ha 1-2 pohárral megiszol semmi bajod nem lesz és a babának sem. Mikor más is iszik van, hogy én is szoktam egy kicsit mert megkívánom.

Boldog Babavárást!

23hkm

2012. ápr. 28. 20:00
 6/14 anonim ***** válasza:

Én is iszok a férjem Zérójából, mert megkívánom, de csak max. 1 pohárral. Első terhességemnél is ittam. Akkor szoktam le, mikor a fiam megszületett, mert akkor 1 pohár kóla után már nem tudtam elaltatni! :)

19. hetes kismama

2012. ápr. 28. 21:06
 7/14 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

Nem tudom mi van benne, de valahogy megkönnyíti a gyomrom, ha már csak 1-2 kortyot iszok.Első terhességemnél én is ittam de max.2x

Nem vagyok az a túlaggódós,de azért gondoltam megkérdezem:)

2012. ápr. 29. 08:52
 8/14 anonim ***** válasza:
Nekem is a kóla segített az első trimeszterben, igyad csak ha jól esik!!
2012. ápr. 29. 09:48
 9/14 A kérdező kommentje:
köszi:)
2012. ápr. 29. 10:14
 10/14 anonim ***** válasza:
Egész terhesség alatt napi 1 liter kólát megittam.Nem lett semmi baj.Annyira kívántam , hogy megőrűltem volna ha nem ihatom meg a napi adagom.Szerintem amit kívánsz azt nyugodtan edd-idd.
2012. ápr. 29. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!