Mennyi kólát "szabad" inni?
6 hetes vagyok, és egész nap hányingerem van...múltkor ittam férjem poharából pár korttyal és olyan jól esett hogy nemigaz...azóta mindig megkívánom.
A legrosszabb, hogy 1,5 évesemnek alig tudok főzni e miatt.Persze főzök,de nagyon nehéz, a nyers tojástól tényleg majdnem hányok, így a tojásos kajákat csak mamáéknál eszi.
Fiammal nem volt ennyire gáz...
1-2 pohárral szerintem belefér. :) Van, akinek az orvosa tanácsolta hányinger ellen. Nyilván nem az egészség teteje, de pl. én is kívánom nagyon, és szoktam is inni. :))
38 hetes km
Szia!
Szerintem, ha 1-2 pohárral megiszol semmi bajod nem lesz és a babának sem. Mikor más is iszik van, hogy én is szoktam egy kicsit mert megkívánom.
Boldog Babavárást!
23hkm
Én is iszok a férjem Zérójából, mert megkívánom, de csak max. 1 pohárral. Első terhességemnél is ittam. Akkor szoktam le, mikor a fiam megszületett, mert akkor 1 pohár kóla után már nem tudtam elaltatni! :)
19. hetes kismama
köszi a válaszokat!
Nem tudom mi van benne, de valahogy megkönnyíti a gyomrom, ha már csak 1-2 kortyot iszok.Első terhességemnél én is ittam de max.2x
Nem vagyok az a túlaggódós,de azért gondoltam megkérdezem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!