Kinek mikor jelentkezett a szagérzékenység?
Figyelt kérdés
És általában ki,mire volt érzékenyebb?(ételekre,vagy parfümre,stb)2009. jún. 22. 17:17
1/6 anonim válasza:
szia!én már az 1 hetekben érzékeny voltam a szagokra,de a parfüm nem zavart,viszont a ételszag az rettentően!!! persze vannak kivételek,aki eggyáltalán nem érzékenyek rá!
2/6 anonim válasza:
Én is már az első hetektől,mikor még tesztet sem csináltam.
Kávészag,öblítő,sült hús...ezeket ki sem állhattam.Ja és az öblítő illatát a mai napig nem bírom,pedig már mindenfélét kipróbáltam.
34 hetes km
3/6 anonim válasza:
Szia! Én már a nem várt előtti héten tapasztaltam, de betudtam a pms egy újabb tünetének, vagy a gyógyszer mellékhatásának.
4/6 anonim válasza:
Szia!Nekem is még a teszt előtt előjött!Viszont nekem a citrom illat mindent semlegesített!Most nem zavarnak,csak olyan vagyok mint egy vadászkutya.Mindent Érzek!A kajákat nem kostolom fűszerezésnél,hanem szagolom!Nekem így most jobb!16+1 km
5/6 anonim válasza:
Nekem még a teszt előtt bejött a szagérzékenység, de álmomban sem gondoltam volna, hogy a tehességtől, pedig tervezett baba:-)) Minden nap ittam egy kávét, de valahogy akkor a szagát sem bírtam.
6/6 anonim válasza:
Kb. a 4 hetes lehettem, a hűtőt abszolút nem bírom elviselni, meg a cigiszagot, pedig 10 évig dohányoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!