Ez igaz lehet? Ti mit gondoltok? Lejjebb.
Figyelt kérdés
Az egyik válaszban olvastam: Jó ha hányingered van, mert védi a babát. Nagyobb a vetélés kockázata annak, akinek nincs semmi baja.2009. jún. 22. 15:16
2/15 anonim válasza:
Már elnézést, de ekkora hülyeséget sem hallottam még!!!Mi az összefüggés?:) Nekem a kislányommal semmi, de semmi bajom nem volt, még émelygés sem. Mégsem voltam vetélős gyanus. 22 hetes kismama
3/15 anonim válasza:
Én ezt még sehol sem hallottam vagy olvastam. pedig amikor vártam a babámat, akkor nagyon sok mindent elolvastam a témáról. De ha belegondolok, akkor nem hiszem, hogy így lenne. A benned zajló változásoktól van a hányinger és nem védő szerepe van.
4/15 anonim válasza:
6/15 anonim válasza:
ezt még én sem hallottam,
nekem semmi bajom nem volt se émelygés se hányinger semmi.
és nem volt gond
egy fél éves kisfiú anyukája
7/15 anonim válasza:
Ez baromság. Irnak mindent össze vissza.
8/15 anonim válasza:
Szia! Én veszélyeztetett voltam és amikor kontrollra mentem a dokim kérdése az volt hogy rosszul vagyok-e, válaszom: igen, hányingerem van-émelygek, mire Ő: ennek nagyon örülök! Szerintem nem legenda, van orvosi alapja, előző válaszoló már megírta...
9/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Érdekes a cikk, olvassátok el!
2009. jún. 22. 15:43
10/15 anonim válasza:
én is így hallottam!!! szerintem is van benne valami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!