Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szombathelyen jó szülésznőt...

Szombathelyen jó szülésznőt tudnátok ajánlani?

Figyelt kérdés
Elérhetőség is érdekelne, mikor kell őt megkeresni és kb. mennyibe kerül megfogadni.

2012. ápr. 27. 19:58
 1/6 anonim válasza:

Szia!

Én azt hallottam, hogy ahogyan szülész orvost sem, úgy szülésznőt sem lehet fogadni a Markusovszky kórházban.

Egyébként én is szülés előtt állok.

23 hetes kismami:)

2012. ápr. 28. 10:41
 2/6 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom, hogy orvost nem, de szülésznőt lehet választani.
2012. máj. 13. 15:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia!igen,jól tudod,orvost nem lehet választani.Szülésznőt viszont igen.Én ajánlom Keresztes Kingát,Erdélyiné Nyéki Ildikót, és Ágoston Miklósné Ilit..ők nagyon aranyosak,de igazából mindegyikük az.Én 5hetet feküdtem bent tavaly nyáron toxémia miatt,úgyhogy kiismertem őket .Szerintem ott helyben megmondják az elérhetőségeket.
2012. máj. 17. 16:08
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen az infót!
2012. máj. 18. 19:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia!Sikerült választanod?Hogy vagy/tok??Utolsó válaszoló voltam
2012. júl. 1. 18:52
 6/6 A kérdező kommentje:

Szia!

Sajnos nem volt szükségem szülésznőre, mert császár lett... De jól vagyunk köszönöm szépen a kérdésed.

2012. júl. 4. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!