Szombathelyen Dr Német Leventénél szült valaki?
Figyelt kérdés
2012. márc. 7. 11:12
1/2 anonim válasza:
nem nála szültem,de sajnos a császározásom napján ő volt fent az osztályon.lyukas volt a cső amit betettek a vágásomba,még a nővér is mondta hogy ilyent a 15 éves munkája alatt nem látott,majd rohant hogy felhívja (mert este vették észre)a pihenőszobában utolérték,mire azt a választ kaptuk hogy ragasszák be valamivel majd reggel megnézik!kérdem én akkor minek volt ott ő?első babás anyukaként egész éjjel nem aludtam,mivel a friss vágásomba egy lyukas cső volt amin a baktériumok ki be sétálhattak,mert ő már lusta volt megnézni.másnap vizitre már lelépett és az aktuális orvosok álítolag utolag jól lehordták,hogy ez nem szálloda!
2/2 anonim válasza:
tesóm nála szült és ő volt a fogadott orvosa is, semmi baja nem volt vele, ő nagyon elégedett volt vele. Próbálták természetes úton lebonyolítani a szülést, de végül császár lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!