Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szombathelyen tudtok ajánlani...

Szombathelyen tudtok ajánlani jó szülésznőt?

Figyelt kérdés
2012. febr. 3. 13:04
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Mikor szülsz?Én is ott fogok szülni, de nem tudom, hogy lehet e szülésznőt fogadni!Utánaérdeklődtél?
2012. febr. 3. 16:18
 2/28 A kérdező kommentje:
Szia! Még nem tudom mikor szülök:-)de márc. 22.-ére vagyok kiírva. Nem érdeklődtem utána, de gondolom felhívom és megkérdezem válal-e. Szülésznőt elvileg lehet fogadni. Ki az orvosod? Te mire vagy kiírva?
2012. febr. 3. 20:48
 3/28 anonim ***** válasza:

Április elejére valamikor, több dátum is van, 7-9-12, attól függ a védőnő, a doki vagy az én számításomat vesszük e figyelembe.

Kisfiamat 2010ben szültem, és nagyon aranyos volt a szülésznő, aki bent volt, de sajna a nevét nem tudom.Dokik közül meg éppen a Kismarosi Tibor volt ügyeletben.Hát mondjuk őróla inkább nem mondok se jót se rosszat, olyan semleges a pasi.A dokim a Doma Géza.Neked?

2012. febr. 4. 13:39
 4/28 A kérdező kommentje:

Szia! Hát nekem a Herczeg a dokim, de ő már nincs a körházban, így nála nem tudok sajna szülni. Éppen hétfőn akarok elmenni a Domához, mert róla elég jókat hallottam, és jó lenne valakinél olyannál szülni akivel már párszor találkoztam.

Én 2008 decemberében szültem a kisfiam, és nálam is tök rendes volt a szülésznő, de a nevét sajna én se tudom. Bár akkor a dokim úgy intézte, hogy benn legyen, és az azért tök jó volt.Most eléggé félek, hogy mi lesz, nehogy valami nagyon ökröt fogjak ki.

Merre laktok Szombathelyen? Hogy bírod, hogy már van egy gyermek? Nekem néha azért már nagyon nehéz. Összepakoltál már? Én még nem, még a babaruhákat ki kellene mosnom, alig csináltam eddig valamit. Az kisfiamnál ilyenkor már régen minden kész volt, most nagyon lusta vagyok, éppen elég, hogy a napi dolgokat megcsinálom.

Ha van kedved írj!

2012. febr. 4. 16:34
 5/28 anonim ***** válasza:

Nálunk most is kisfiú lesz, de nem vagyok Szombathelyi.A babaszoba készen áll az új jövevényre, kisfiam kapott nagyfiús szobát:)Nagyon büszke rá!

A szekrénybe már bepakoltam a kicsi ruhákat, most mostam ki őket, úgyhogy már azokkal nincsen teendőm.Be még nem pakolok, majd olyan 34.hét környékén.

Bírom a strapás helyzetet, amúgy szerencsére problámamentes volt a terhességem, és eléggé fittnek mondanám magam kismamaként is.Nem lesz köztük két év korkülönbség, és ezt így is szerettük volna, még ha az eljén nhéz is lesz, az első pár évben:)

Nálatok most milyen nemű lesz a baba?Norm.szülésre készültök?

2012. febr. 4. 16:40
 6/28 anonim ***** válasza:
Ja, egyébként Doma doki nagyon rendes, péntekenként van az sztk-ban is, páros heteken.Én már oda járok, mert kell a pecsét az egyszeri anyasági tám.-ra.
2012. febr. 4. 16:42
 7/28 A kérdező kommentje:

Szia!

Ú, de irigyellek, hogy ilyen jól állsz. Holnap én is nekikezdek végre. Nálunk kislány lesz a második babó, és 3 év 3 hónap lesz köztük.

Én csüt. voltam a saját dokimnál, így ha hétfőn elmegyek a Domához remélem már nem vizsgál meg. Amúgy a terhesség vége fele is vizsgál, vagy csak megnézi az nst-s papírt?

Picit félek mondjuk mert a dokim csüt.megnézett uh.-al, és azt mondta 1700g a babám, ami szerintem nagyon pici, de ő azt mondta normális.A kisfiam ilyenkor már 2470g volt.Remélem azért minden ok.

Igen, spontán szülés lesz elvileg. Nálatok?

Te szóltál a Domának, hogy szeretnél nála szülni?

2012. febr. 4. 18:02
 8/28 anonim ***** válasza:

Nem szóltam a Domának, de amikor vajúdtam, megkérdezték, hogy behívják e a dokimat.Én nem tartottam fontosnak, meg ráadásul már éjfél volt, inkább hagytam aludni:)

Nálam szinte mindent a szülésznő csinált, a doki a végén csak vágott, és varrt.Szerintem nem kicsi a baba, nem is biztos, hogy minden esetben bejönnek ezek a mérések.

Nálunk első baba 34.hetesen 2500g volt, és 38.hétre született spontán 3600g-mal.Most nagyobbra számítok egy picit:)/Az eddigi Uh-ok azt mutatják/

Úgyhogy mi is spontánra készülünk, most már 4 hete koponyafekvésben van, remélem már nem mocorog el:)

A Doma 36.héttől nem vizsgál meg, csak megnézi az nst papírt.A maszek rendelésén sem olyan vizsgálgatós típus, ha nincs panasz, minden oké akkor nem vizsgál feleslegesen, és ez szerintem jó.Nem pénzéhes, volt, hogy nem is kért Tőlem semmit, de még 10000Ft-ot sem kért soha.Átlag 3-5ezer között mozog a tarifája.

Szóval én őt bírom nagyon!

Ti Szombathelyiek vagytok?Apás szülés lesz?

2012. febr. 4. 19:13
 9/28 anonim ***** válasza:

Bocsi arra nem válaszoltam, hogy most sem fogok neki szólni, én nem tartom olyan fontosnak, hogy ragaszkodom hozzá, hogy Ő legyen bent.

Ha épp Ő lesz ügyeletes, akkor szerencsém lesz, ha nem, akkor nem, az sem gond.Igazából nem fog talán cserbenhagyni senki.

Meg szeretném, ha gátvédelemmel tudnék szülni, úgyhogy a szülésznőnek most fontosabb jelentőséget tulajdonítok!

Talán szerencsém lesz, és rendeset fogok ki:)

2012. febr. 4. 19:16
 10/28 A kérdező kommentje:

No akkor hétfőn elmegyek hozzá, bár még nem jelentkeztem be. Ha nem is nála szülök legalább legyen valaki aki rám néz ha esetleg előbb be kéne feküdnöm, bár remélem nem lesz ilyen.

Elvileg apás szülés lesz, az első is az volt, de mivel a férjem messze dolgozik, és muszáj dolgozni menni, akkor is ha éppen szülök így annyira nem bízok benne, hogy be tud jönni. Ezért is lenne fontos egy jó szülésznő, mert igazad van, a szülés nagy részénél ő csinált mindent.

A jövő héten keresek valakit, ha más nem, megfogadom aki a testvéremnél is volt. Ha megtudok valamit akkor megírom!

2012. febr. 4. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!