Szombathelyen tudtok ajánlani jó szülésznőt?
Szia! No, elég hosszzú a dolog. Voltam a Dománál, de azóta már más a dokim. Elmentem a magánba, mondta, hogy ok, menjek el hozzá az SZTK-ba elküld uh-ra. Voltam uh-on, ahol 34 hetesen 2121g-nak mérték, és azt mondták 2 héttel el van maradva a haskörfogata a babának, de emiatt nem kell megkeresnem a dokim. 1,5 hét múlva mentem NST-re, a Doma megnézte a papírom, az NST rendben volt, de az uh miatt keddre beutalt a kórházba, azt mondta készüljek úgy, hogy benn kell maradnom. Otthon néztem meg mit írt a papírra, és totál kikészültem mert dismaturitas és kevés magzatvíz volt rajta. Szólhatott volna nekem is, hogy mi van, vagy elmondhatta volna, hogy Ő így gondolja, egész hétvégén kivoltam, nagyon megijesztett. Hétfőn elmentünk a Bencsikhez, aki szerint tényleg kicsi, de nem dismatur, Ő mért 2430g-ot. Másnap mentem a kórházba, ott a Német L. nézett 2670g-ot, az NST is ok volt, a Kneffel hazaengedett, azt mondta nem dismatur. Azóta hetente járok a kórházba, múlt héten is 2680-at mért a Levente, így azt mondta, ha nem fejlődik tovább akkor kedden megvizsgál és attól beindulhat a szülés, fejlődik jobban ittkinn a babó. Közben tök erős folyásom lett, megijedtem, hogy folyik a magzatvíz így a mbarátnőmmel felhívattam a N.Leventét, aki jó barátja, hogy ügyel-e. Így jutottam most a Leventéhez. Az az igazság, hogy a Domát nem merem felhívni, bármi van, de a N. Leventét igen így inkább hozzá mentem, így Ő uh-oz, és NST-t is csinál du. amikor nincs senki. Nagyon félek amúgy, remélem semmi gond nincs a babával. 1 hete a nagyfiam is beteg, most van orvosnál, szóval rendesen összejöttek nekem a dolgok. Amúgy arra is gondoltam,hogy nem jól számolták a kiírt időpontot, mert nekem soha nem voltak 28 napos ciklusaim, így lehet még nem is vagyok 38 hetes. Ha van valami írok! Te találtál szülésznőt?
KIcsit zavaros lett a dolog, de talán érthető.
Nem találtam szülésznőt, de szerintem nem is keresek, én most léptem a 36.hétbe, és nekem is voltak hasonló gondok, csak nekem olyan, hogy a haskörfogat kicsi volt, viszont a többi adata, meg 1,5-2 héttel nagyobb a betöltött hétnél.Engem is elküldtek UH-ra 34 hetesen 2340g volt, azt mondták, hogy tökéletes.Úgyhogy nem izgultam, és már most sem.Húsvét hétfőre vagyok kiírva, de remélem, arra már itthon babázom:)
Ne izgulj te sem, ezek az UH-os mérések, amnt Te is láthatod egyáltalán nem pontosak.Én sem hittem el, hogy 27 hetesen voltam UH, ott megmérték az AC-t, és 32 hetesen, csak egy centit nőtt a pocakkörfogata, amikor meg mentem 34 hetesen a kontroll uh-ra,akkor meg az előző 32 heteshez képest hirtelen 5 centit hízott a pocija:)
Szóval, nevetséges sokszor, csak ijesztegetik az embert:)
Írj, ha valami van, biztosan minden rendben lesz!
Ok, holnap megyek du., ha meg is vizsgál remélem hazaenged. Ha beindulna a szülés azért szeretnék egy ideig itthon lenni.
Ja tudom, de nekem mindig kicsit mérnek, és nem csak az AC, de remélem minden ok lesz. Jelentkezem ha van valami!
Szia! Pénteken megszületett a babánk, hétfőn már haza is jöhettünk. 3170g és 49cm, tehát elég jól elmérték. Nagyon jó volt a szülésznő és a doki is, a Német Leventénél szültem.
Ti, hogy vagytok?
Gratulálok, ügyesek voltatok, már én is túlesnék rajta, jó lenne, ha jövő héten kibújni, betöltött 38.héten.Mondogatom ám neki:)
Húsvétra jó lenne már itthon lenni.Én is kiváncsian várom, hogy mekkora lesz, majd írok mindenképp, ha kibújta a babó!
Vigyázzatok magatokra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!