Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen érzést kelt benned ha...

Milyen érzést kelt benned ha már idegenek is észreveszik hogy várandós vagy?

Figyelt kérdés
Egy hölggyel kezdtem el beszélgetni, és óvatosan megkérdezte hogy babát várok -e , olyan kedves volt tőle. Kedvesebb mint némely rokonunk. Jobb kedvem lett tőle :))
2012. ápr. 27. 16:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szintén nagyon jol esik hogyha észreveszik és rákérdeznek.Nagyon jo érzés pár kedves szo:)
2012. ápr. 27. 16:34
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is jó érzés. :) Hamar lett pocim, mert lényegében nincs hasizmom és vékony is vagyok - én szeretem, ha érdeklődnek. :)

38 hetes kismama

2012. ápr. 27. 17:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem is tudom...

En valahogy nem dijaztam annyira. Nem volt am semmi bajom, tervezett terhesseg volt mindegyik es imadjuk a gyerekeket, de engem viszonylag hamar zavart, hogy idegenek is errol beszelgetnek velem, de foleg az, hogy jott mindig ugyanaz a 3-4 kerdes. Ugy ereztem magam, mint egy egy megakadt lemezlejatszo.

Kb mint amikor ceges menzan harmincszor mondanak jo etvagyat es a sok kozhelyes koszonom miatt nem tudom vegul jo etvaggyal elfogyasztani az ebedemet.

Bocsi, lehet hogy nem ilyen valaszt vartal, de en tenyleg igy ereztem.

2012. ápr. 27. 21:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Engem egyáltalán nem zavar, sőt büszkén megyek még kicsit jobban ki is nyomom a hasam de nem direkt csak sokkal kényelmesebb és általában ha állok akkor a kis kincsem nem jó helyen nyom és úgy érzem hogy azonnal bepisilek :-D de konkrétan még nem kérdeztek rá mivel csak 19 hetes vagyok és nem áll ki annyira a pocim :-)
2012. ápr. 27. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!