Milyen érzést kelt benned ha már idegenek is észreveszik hogy várandós vagy?
Figyelt kérdés
Egy hölggyel kezdtem el beszélgetni, és óvatosan megkérdezte hogy babát várok -e , olyan kedves volt tőle. Kedvesebb mint némely rokonunk. Jobb kedvem lett tőle :))2012. ápr. 27. 16:30
1/4 anonim válasza:
Szintén nagyon jol esik hogyha észreveszik és rákérdeznek.Nagyon jo érzés pár kedves szo:)
2/4 anonim válasza:
Nekem is jó érzés. :) Hamar lett pocim, mert lényegében nincs hasizmom és vékony is vagyok - én szeretem, ha érdeklődnek. :)
38 hetes kismama
3/4 anonim válasza:
Nem is tudom...
En valahogy nem dijaztam annyira. Nem volt am semmi bajom, tervezett terhesseg volt mindegyik es imadjuk a gyerekeket, de engem viszonylag hamar zavart, hogy idegenek is errol beszelgetnek velem, de foleg az, hogy jott mindig ugyanaz a 3-4 kerdes. Ugy ereztem magam, mint egy egy megakadt lemezlejatszo.
Kb mint amikor ceges menzan harmincszor mondanak jo etvagyat es a sok kozhelyes koszonom miatt nem tudom vegul jo etvaggyal elfogyasztani az ebedemet.
Bocsi, lehet hogy nem ilyen valaszt vartal, de en tenyleg igy ereztem.
4/4 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem zavar, sőt büszkén megyek még kicsit jobban ki is nyomom a hasam de nem direkt csak sokkal kényelmesebb és általában ha állok akkor a kis kincsem nem jó helyen nyom és úgy érzem hogy azonnal bepisilek :-D de konkrétan még nem kérdeztek rá mivel csak 19 hetes vagyok és nem áll ki annyira a pocim :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!