11-12 hetes vagyok, de már 2-3 hete akkora a hasam, hogy idegenek is észreveszik. Vennem is kellett terhes nadrágokat, mert másba nem nagyon férek bele. Ami viszont furcs, hogy kilóban egyáltalán nem látszik. Más is van így?
12 hetesen már én is kismama nadrágot hordtam,mert akkora volt a pocakom hogy egy régi nadrágom sem volt jó.Pedig az elején a rosszullétek miatt még fogytam is,hizni pedig csak a 22.héten kezdtem.
6 hetes kislány anyukája
Én is tapasztaltam ezt az elején, valószínüleg a puffadás miatt. Utána elég lassan nőtt a pocim, kb.24. héttől látszott egyértelműen, hogy babát várok. Most pedig a 30. héttől nő látványosan...
Minden jót Nektek!
33 hetes kismama
Felkészül a szervezeted a babára, ezért változik. Még most nem is jönnek fel a kilók, egyszerűn változik a tested. A második babánál még hamarabb nő a has!
Ha kényelmesebb a kismama nadrág, akkor hord azt, mindig olyan ruhát kell hordani, ami kényelmes a mamának és a babát sem nyomja!
Szia!
Én 16 hetes vagyok. Kb. a 11.héttől már rendesen látszik a pocak,azóta persze nőtt is! Ennek ellenére a múlt heti tanácsadáson 1 kg-al kevesebbet mutatott a mérleg, mint a legelső mérésen! Úgyhogy ne aggódj, semmi gond nincs. Fogunk még hízni rendesen! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!