16. hetes terhes vagyok és ma sajnos egy kézi bevásárló kosárral a kezemben amit a rakodó polcra szerettem volna rakni, hogy a szatyromba áttegyek, elnézztem a magasságot és neki csapodttam a polcnak a kosáral a kezemben. Lehet baja a babámnak?
a barátnöm 8 hónapos volt mikor leesett a lépcsön végig. a doki azt mondta neki ha nem vérzik ne aggódjon, és így is lett elment vizsgálatra e´s semmi gond, ö csunyán lila lett de a gyereknek semmi baja, és most 2 éves.
még annyit hogy két vetélése volt 3 hónaposan elötte, semmi ok miatt.
Azért 16 hetesen nem pont a mozgásra kellene alapozni a diagnózist.:):):)
Én a 20on valahanyadik hétben ráfeküdtem:)Elfelejettem félálomban,hogy pocak meg ilyenek,és hasra akartam fordulni,amire szeveszett kapálózásna kezdett,mert a fenekére és a lábacskáira sikerült feküdni.Nagyon mérges volt érte,és jól meglettem rugdosva,de egyébként semmi baja nem lett:)Azért a baba eléggé biztonságban van odabent.De ha nem bízol benne,akkor menj el dokihoz.
Szia!
Szerintem is ha aggódsz,menj el a dokihoz mihamarabb,ill.a khba,az a tuti.16hetesen nem mozog még úgy,hogy erőteljesen érezd.Amúgy furi,mert én 28hetes vagyok jókora pocival,de nem tudom egkülönböztetni a popsiját vagy a lábát,nem is érzem annyira,nem tudom az előttem szóló,hogy tudja ezt érezni...na mindegy amúgy a babát úgy képzeld el,mintha egy vízzel teli lufiban lebegne,elég sok mindentől megvédi-ütődéstől is,sokszor a pszihés fájdalom sokkal nagyobb mint a valós.De a legbiztosabb ha megnézeted és ha azóta esetleg rosszul is vagy akkor azonnal.28hetes kismama
Szia, szerintem is a saját és a babácskád érdekében is, hogy menj el a dokidhoz, vagy az ügyeletre, és mondd el mi történt. Lehet hogy megvizsgálnak, lehet hogy nem, de attól még jó lenne tudniuk róla. Én biztosan elmennék a helyedben. 31 hetes kismama
Az előttem szólóknak: az én kisbabám is elég sokat mozog, de csak tippelni tudok rá mikor hol, milye lehet. Nagy búb: a fejecske, -talán-, hurkácska: testecske. De azért a lábait én is érzem, ha rúg vagy a kezecskéit ha a burokban kapirgálja a falat. De ennyi, ennél pontosabban nem tudom beazonosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!