Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kiságy kérdés - ha a legfelső...

Kiságy kérdés - ha a legfelső magasságot használjuk az elején, az nincs túl fent?

Figyelt kérdés

3 hét múlva születik a baba. Tegnap raktuk össze a kiságyat.

A legfelső állásban 20 centire van az ágy tetejétől a fekvőfelület. A fekvő része 3 centi vastag, plusz a matrac 6 centi. Azaz a matrac teteje és az ágy felső része között mindössze 11 centi van. Ez nem túl kevés? Nem tud kiesni a baba?

Nem kellene az elejétől egy szinttel lentebb tenni?

( Első baba lesz és nincs helyben segítségünk... )

2010. máj. 22. 14:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
53%
Nem fog kiesni a baba, az első hónapokban szinte meg sem mozdul. Amúgy is könnyebb betenni a kiságyba, ha nem kell mélyen belehajolni. Mi akkor tettük egy szinttel lejjebb, mikor felült, azt hiszem ez 6 hónaposan volt, és mikor felállt, akkor már teljesen alulra a rácsot. De úgyis figyeled a mozgását és ha aggódsz, akkor lejjebb mentek egy szinttel.
2010. máj. 22. 14:32
 2/11 anonim ***** válasza:
60%

Kevés!

Rakjátok lejjebb!

2010. máj. 22. 14:36
 3/11 anonim ***** válasza:
60%
11 cm NAGYON KEVÉS!!! Igaz, hogy nem nagyon mozog, de az én babám elejétől hason aludt és nem egyszer volt olyan, hogy az ágy másik végében ébredt. Elkúszik már ilyenkor is.
2010. máj. 22. 14:43
 4/11 anonim ***** válasza:
35%

Nem fog kiesni ne aggódj nekünk is kb 15 cm volt.

16 hónapos kisfiú anyukája

2010. máj. 22. 15:03
 5/11 A kérdező kommentje:

Hú, 4 válaszból kettő pro és kettő kontra :)

Köszönöm Nektek a válaszokat, tapasztalatokat.

2010. máj. 22. 15:08
 6/11 anonim ***** válasza:
82%

1-2 hétig nekünk is olyan magasan volt, aztán hamar lejjebb tettük. Sőt kb 4 hónapos korában már teljesen lent volt, mert fekvőtámaszozott, forgott nagyon a babám, attól féltünk, hogy felhúzza magát, bár erre csak később került sor.

Jobb lent, az a tuti.

2010. máj. 22. 15:40
 7/11 anonim ***** válasza:
78%
Én tuti lejjebb tenném,szerintem is nagyon magasan van ugy!
2010. máj. 22. 18:15
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
A mi kiságyunkon eleve nincs ilyen felső állás, de én biztosan lejjebb tenném, 11 centi nagyon kevés.
2010. máj. 22. 19:02
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
A rácsvédők is min. 20 centisek szoktak lenni, szerintem egy picit tegyétek lejjebb, nekem 20 centi magasság van.
2010. máj. 22. 19:09
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, többségben van a lentebbi szint, úgyhogy akkor a biztonság kedvéért lentebb tesszük.
2010. máj. 23. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!