32 hetes vagyok a hasam eltunt mintha 20 hetes lennèk, èpp hogy van. Mi lehet? Vannak kemènyedèseim, a doki irt fel magnet, a magzatviz nem ment el. De akkor mitol lehet?
Sajnálom, én utánanéztem közben a kevés magzatvíznek. Nem akarlak megijeszteni, de semmi jót nem jelent ez a babára nézve. Szerintem ha hétfőn lazán kezeli a helyzeted a dokid, válts, menj magánhoz, aki talán többet törődik veletek, mert erre nagyon oda kell figyelni. Te is olvass utána, a google segít, és tapasztalatokat is keress a fórumokban, ne csak a cikkeket nézd.
Ismerősömnek volt még kevés a magzatvize, neki egészséges babája született, császárral kellett szülnie 2 héttel korábban, mert sok volt a komplikáció nála. Azt viszont nem tudom, hogy hanyadik héten lett kevés neki a magzatvize.
Drukkolok nektek!
ne ijesztgesd az anyukát!
én írtam korábban, hogy nekem kevés volt, úgyhogy én első kézből adom az információt, kedves kérdező.
NE ijedj meg! az, hogy a kevés magzatvíz "nem jelent semmi jót" erős túlzás. ezer oka lehet annak, ha kevés. nekem már kb. a 20. héttől kevesebb volt, de nem is derült ki, hogy miért. nem szivárgott kifelé, hanem befelé a szervezetmbe, de azt meg ne kérdezd, hogy hová tűnt.
a bab értékei végig rendben voltak, de a végefelé már annyira kevés volt a víz, hogy magzatvízfeltöltésre volt szükségem. ezt most nem részletezném. a feltöltés után 2 héttel már ismét kevés volt, de akkor már a szülés is közeledett, így nem kaptam újabb feltöltést. a szülés napján elfolyt a víz, amit alig vettem észre, olyan kevés volt:) ennek ellenére hüvelyi úton, komplikációtól mentesen (persze oxyval rásegítve) szültem :)
második terhességemnél nem volt ilyen gond szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!