Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti éreztétek, amikor befordult...

Ti éreztétek, amikor befordult a babátok?

Figyelt kérdés
Mikor volt, és milyen napszakban, kötődött fronthoz?
2012. ápr. 24. 18:59
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Én már 35 hetes vagyok, és egészen kétségbe vagyok esve a kis ülőbékámon. Aztán tegnap éjjel fergeteges házibuli volt odaát, a pocakom pedig egészen "tekenyakartan" állt erősen féloldalasan, és két opció jutott eszembe. Az egyik, hogy most fedezte fel, hogy esetleg a nagylábujj szopást is meg lehetne kockáztatni, a másik meg hogy... na nem akarok olyat mondani, amit le kelene kopognom... Csak remélem, hogy az utóbbi, de azért sajna nem hiszem, mert igazából nem fájt, pedig ennyi idősen talán egy kicsit kellene, meg ma regglere sem nagyon volt más a pocakom formája.... Sajna most nincs nálam doppler, hogy megnézem, hogy köldök felett, vagy alatt van-e a szívhang... :(
2012. ápr. 24. 23:10
 12/12 anonim ***** válasza:
nem, az uhn mondták, hogy befordult (a 27. héten), még onnantól sem éreztem, hogy máshogy rúgna stb
2012. ápr. 25. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!