Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti éreztétek, amikor befordult...

Ti éreztétek, amikor befordult a babátok?

Figyelt kérdés
Mikor volt, és milyen napszakban, kötődött fronthoz?
2012. ápr. 24. 18:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

35 hetes voltam és igen, éreztem, mivel már nagy volt a baba és szétfeszítette a hasam. Először harántba feküdt, akkor majd kijött a két oldalam, majd befordult fejvégűbe. Nekem elég kellemetlen, talán fájdalmas is volt.

De akinek korábban fordul be van, hogy észre sem veszi.

Nem kötődött fronthoz vagy bármihez, csupán csak így intézte a természet. :)

2012. ápr. 24. 19:04
 2/12 A kérdező kommentje:
napközben volt, vagy éjszaka? pihentél éppen, vagy csináltál valamit? milyen testhelyzetben voltál?
2012. ápr. 24. 19:07
 3/12 anonim ***** válasza:
Kb. 2 napig tartott, úgyhogy közben volt minden: álltam, mentem, feküdtem, nappal volt és éjszaka. :) Szinte folyamatosan éreztem 2 napig a feszítő érzést. Talán állva volt a legrosszabb érzés.
2012. ápr. 24. 19:11
 4/12 anonim ***** válasza:

Nem!

28 hetesen már befordult, de semmit nem éreztem belőle!

2012. ápr. 24. 19:16
 5/12 anonim ***** válasza:

Az első lányomat éreztem. A 32. héten fordult be. Korábban felébredtem reggel, mint szoktam és pont akkor 2 rúgással befordult. Lehet ő ébresztett, hogy figyeljek. :)

A másodikat nem éreztem. A 30. heti uh-on már koponyavégű volt, pedig azt hittem csücsül még.

2012. ápr. 24. 19:49
 6/12 anonim ***** válasza:

Én csak azt éreztem, hogy tompán nyomja már a hólyagomat, nem pedig rugdosást érzek arrafelé. A 24. héten volt, mondtam a páromnak, hogy tuti befordult. 24+1 naposan mentünk uh-ra, buksival lefelé volt már. :)

37 hetes km

2012. ápr. 24. 21:05
 7/12 anonim ***** válasza:
32 hetesen fordult be. délután volt, ücsörögtem és azt bámulatm, h micsoda kupit hagyott itt a festő. pont aznap végzett :) frontra már nem emlékszem :)
2012. ápr. 24. 21:35
 8/12 anonim ***** válasza:
2135 vagyok. majdnem elfelejettem, h fájt. nem elviselhetetlenül, de azért mégiscsak fájt..
2012. ápr. 24. 21:36
 9/12 anonim ***** válasza:

Amikor a fiam befordult csak azt éreztem, h mindenhol minden mozog. A hasam összevissza hullámzott, elég morbid is volt. Aztán, mint aki jól végezte dolgát, még kettőt rugott a gyomromba, én meg mindent kihánytam amit aznap ettem. Onnantól kezdve, 5 percenként pisilnem kellett, mert a hólyagomat csiklandozta. 32 hetes voltam

A lányomnál nem éreztem semmit, 28 heti UH már be volt fordulva.

2012. ápr. 24. 21:45
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

A 28. heti UH-n már be volt fordulva, de az égvilágon semmit nem éreztem belőle. Egyébként is nagyon diszkréten viselkedett a pocakomban, sosem "rúgta szét a házat.":)

Na, pocakon kívül viszont egy örökmozgó, gengszter csibész.:))

2012. ápr. 24. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!