Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 26 hetes kismama vagyok....

26 hetes kismama vagyok. Egyik percről a másikra úgy érzem a wc-ig sem jutok el. Aztán meg alig pisilek, az is csak lassan "csurog". Más is van így ezzel? 26 hetes kismama

Figyelt kérdés
2009. jún. 21. 21:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a babád épp nyomja a hólyagodat, ez teljesen természetes. Én a terhességem végén már állandóan így éreztem, szinte szünet nélkül:) Olyan jó, hogy mikor megvan a baba, ez egy csapásra elmúlik:)
2009. jún. 21. 21:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sokszor reggel van így hogy sietek wc-re de csak csöpög-csurog, majd kis idő kell mire rendesen jön. Pedig van minek jönnie. Biztos a baba nyomja a hólyagot.

Üdv. 25 hetes kismama

2009. jún. 21. 21:33
 3/6 A kérdező kommentje:
Akkor ez a "csöpög-csurog" is természetes?
2009. jún. 21. 21:35
 4/6 anonim ***** válasza:

Az én férjem mindig azt kérdezi:-Hol vagy?

-WC.-én

-Már megint???Minden ok??

-Persze..:-D

Már kezd egy kicsit aggódni.Hát nálunk is így megy.Nekem is állandóan nyomja és ettől sietek.Úgy érzem,hogy nem bírom ki...Aztán,mint Nálad alig jön valami..:-D

Szóval kitartás!Mindenkinek boldog babavárást kívánok!

Üdv.31 hKm.

2009. jún. 21. 22:40
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ma kezdődött ez,pedig csak a 22.héten vagyok....:S

Akkor ez már így lesz mindig terhesség alatt?

Bár ez legyen a legkellemetlenebb dolog.

22hetes km

2009. jún. 21. 23:14
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia! Nálam is ez van! Én megfigyeltem, hogy ha éppen fejjel lefele van, akkor érzem ezt, ha viszont a lába van lent, akkor meg érzem, h tapossa. Ez teljesen normális.

Üdv.: 28 h pociska :)

2009. jún. 22. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!