9 hetes kismama vagyok. Egyik pillanatról a másikra elkezdtem vérezni. Mi lehet ez?
Vérzés és nem abortusz!
Egyik pillanatról a másikra elkezdtem vérezni és a wc-n (ne értsetek félre, máshogy nem tudom kifejezni! ) valami "kiesett" belőlem! A vérzés (vizes konzisztenciájú, nem sűrű)el is múlt, már csak tisztul. Ja, két helyen szúrt kissé a pocim.
Azonnal kórház, ahol a picúromat láthatam is dobogó szívvel (megsirattam)! A kimaradt (2.) menstruációm most lett volna! Megijedtem, bár az orvosok szerint nincsen baj! Mi okozhatta ezt? Az orvosok nem tudtak magyarázatot adni.
Te nem én vagyok???? :)))) Velem is ez történt. De az olyan szabályos volt, hogy én meg mertem volna esküdni hogy a baba. És szerintem az is volt szerintem ikrek voltak, persze nem volt nyitva a méhszáj... én állatira görcsöltem alig bírtam menni. Nem volt elég sárgatestem... ezért kaptam duphastont. amit már nem kell szednem.
Jelenleg 17 hetes vagyok. :)
Remélem veled is csak az elején van ez. Hidd el a 12 hét után jobban leszel legalábbis énvelem úgy volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!