11/17 anonim válasza:
ez puffadás bizony :)
a méh magassága 12-13 . hétre még nem éri el a köldök magasságát!
szóval nem tudom, hogy érzel-e emésztési panaszokat, de ilyenkor kezd renyhüli a bélmozgás, és tuti attól van.
boldog babavárást.
12/17 anonim válasza:
nekem is kicsit puha.bár nem vagyok túlsúlyos de a terhességem előtti fél évben igen ellustultam és ez meglátszik a hasamon :S
13/17 A kérdező kommentje:
Igen én is így gondolom,alapjában nem eszem többet mint szoktam,de sav és epepanaszaim is szoktak lenni.
2012. ápr. 24. 12:26
14/17 A kérdező kommentje:
Alapjában ez még a mozgásszegény életmód hatása ezek szerint :)
2012. ápr. 24. 12:28
15/17 anonim válasza:
mi az a süti ott az éjjeli szerkényen?? :))
16/17 A kérdező kommentje:
Hát igen,az néha becsúszik,amúgy fail...:)
2012. ápr. 24. 13:07
17/17 anonim válasza:
Nekem se volt kicsi 13 hetesen :) Bár most se vagyok sokkal idősebb 16 hetes, de tegnap már szerintem éreztem picit mocorogni :)
A süti az asztalon nagyon nem jól mutat :) Mármint,jobb lenne ha előttem lenne :) De majd elsétálok és veszek én is :)
Boldog babavárást !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!