36,8 fokos hőm van, rosszul érzem magam, fája torkom is,32 hetes terhes vagyok, menjek dokihoz?
Gratulálok!
Ha ide fel tudsz jönni, akkor el tudtad volna olvasni az algopirin betegtájékoztatóját is!
Terhesség és szoptatás
Mielőtt bármilyen gyógyszert elkezdene szedni, beszélje meg kezelőorvosával vagy gyógyszerészével.
Az Algopyrin nem alkalmazható a terhesség első három hónapjában.
A következő három hónapban csak az előny/kockázat, orvos által végzett gondos mérlegelését követően alkalmazható.
!!!!! Az Algopyrin nem alkalmazható a terhesség utolsó három hónapjában. !!!!
Az Algopyrin alkalmazása során és az azt követő 48 órán belül a szoptatás kerülendő, mert kiválasztódik az anyatejbe.
Köszönöm a gratulációdat és mélységesen szégyelld magad az irományod miatt!
Ez a 3. terhességem, és most fordul először elő, hogy hőemelkedésem legyen várandósan.
Természetesen már felhívtam a gyermekorvosunkat, aki homeopata. Képzeld, be lehet venni 3X1 Algopyrint!!!!!!!!!!
Nem szégyellem magam!
Te vagy kicsit hipochonder!
Ha a gyógyszer tájékoztatója azt írja, amit bemásoltam, akkor az nem véletlenül van!
Szedjél be akkor jó sokat! :) Ha a homeopatád javasolja, akkor még többet!
nem azért írtam, hogy ez a 3. terhességem, mert mindent tudok:) hanem azért mert még soha nem volt várandósan hőemelkedésem, ezért új ez a helyzet.
Amúgy már lement a lázam.
szerencsére nem kellett semmilyen gyógyszert szednem se az első, se a második babával:)
a torokfájást és náthát megoldottam homeopátiával, más bajom nem volt:)
Ezt annak, aki bemásolta a betegtájékoztatót:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!