Kismamik! Nektek is ilyan rosszul telnek az éjszakáitok?
Nem tudok elaludni, forgolódok, keresem a helyem...
És ha talán sikerül elaludni, pár óra múlva felriadok, légszomjam van és a baba csak úgy rúgkapál!
Mitől lehet ez?
Üdv.: 32 hkm
én is elég ramatyul vagyok az elmúlt 2 napban.fáj a fejem,az izületeim.rossz a közérzetem.
a baba néha nagyon bepörög odabenn.
27+4 hetes
A babavárás velejárója :)
Hajaj, most, hogy visszaemlékszem, nekem milyenek voltak az éjszakák, fel sem fogom, hogy várhatom megint ennyire, hogy babás legyek :D
Ja, nekem mindig gyomorégésem volt... Hiába vigyáztam evésnél, hiába a tabletta, akármi trükk, égtem, piszkosul. A végén már hánytam a savtól. Minden éjjel órákat járkáltam, hogy ne csorogjon ki a számból, marva a nyelvem, stb...
Szóval kitartást, szülés után...már más miatt nem fogsz majd aludni :D
Szép szülést!
Én is forgolódom, legalább 5-ször megébredek, alig tudok visszaaludni. Kb. 1 hete ez van.
A terhesség , a baba növekedése, a kevés hely odabent-ezek mind hozzájárulnak a rossz alváshoz.
Most a másodikot várom, az elsővel is így voltam.
Kitartást, már nincs olyan sok hátra. :))
Én is utálom a világot. :D Borzasztóak már a nappalok is. A lábfájásom szinte elviselhetetlen és éjszaka sem hagy békén.
(34 hkm)
Az elmúlt napokban alig alszom én is!Nehéz elaludni,forgolódok,légszomjam van és ha el is alszom kb óránként felkelek megfordulni ami így 37+7 hetesen már kész torna mutatvány!és a baba is előszeretettel "játszik" a bordáimmal :)!mostmár azt is észrevettem ha front van ez csak rosszabb!
De legalább délután amikor lepihenek 1-2órára az jól esik:)
Kitartást nektek és szép babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!