Utolsó idős kismamik! Milyenek az éjszakáitok? Tudtok még rendesen pihenni?
Nekem ugyan már 2.5 és 1 évesek a gyerekeim, de mindkettőnél nagyon nyögvenyelős volt az utolsó időszak. Addig csak várandós voltam, a vége felé már "terhes".
Áhh, pihenni-aludni egyáltalán nem tudtam, sehogy se volt jó feküdni, vagy itt zsibbadt, vagy ott nyilallt, vagy amott hasogatott, gondolom a baba nyomott eret odabent, meg a csípőízületem nem nagyon bírta a terhelést.
A lányom minden hajnal háromkor olyan ficánkolásba kezdett hogy majd kiugrott a hasamból (és idekint is ébredt ám ekkor minden nap, egészen kb másfél éves koráig), a fiam meg minden reggel négykor ugyanígy.
Sziasztok!
Sajnos 30kg-ot híztam, sok hányás mellett és már nagyon nehezen tudok mozogni. Fájnak a lábaim lehet, hogy a saját súllyomtól.
A babám nagyon erőssen rugdos és általában este később alszik el, mint én. De ha rugdos, én sem tudok éjjelig elaludni, de hajnalban általában 5-kor már kapirgál és motoszkál a kis kezeivel.
A sok nehézség ellenére az a véleményem, hogy Isten legnagyobb csodája a babavárás és a gyermekáldás.
Minden jót és könnyű szülést kívánok Nektek (is)!!!
3 oránként járok WC-re,de mondjuk ezt terhesség elott is így volt,mert minden éjjel már 2éves korom ota minimum 1liter vizet megiszok.Szoval ez okés nálam.De az,hogy annyi energiám van,mint 1Duracel-nyuszinak,az már furcsa.én inkább meg vagyok ijedve,hogy mi lesz 3-4hét mulva,ugyanis akkor szulok.Megváltozik az egész életem...Annyira furcsa érzés,hogy vki bennem mocorog,meg csuklik,meg rugdos ha vmi nem tetszik neki...Ritka szép érzés,bár sokszor már mondom neki,hogy befejezhetné legalább 1-2percre,mert már kezd kiállhatatlan lenni amit csinál.
Kb. 4hete azzal szorakozik a kicsinkom,hogy rugdos ezerrel,de amikor másnak meg akarom mutatni,hogy mit csinál,és megérzi más kezét,a jo Istenért nem mutatkozik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!