36,8 fokos hőm van, rosszul érzem magam, fája torkom is,32 hetes terhes vagyok, menjek dokihoz?
Nekem 37,6 volt vizes ruhazsepit tettem rá mert nem volt itthol olyan gyógyszer amit én is bevehetnék.
34hkm
a stodál jó köhögésre, torokfájásra is, kismamák is szedhetik. de a patikában tudnak még neked mást is javasolni.
szerintem nincs komoly bajod, de ha megnyugtat, akkor menjél el a körzetihez.
csak kérjél időpontot, hogy ne kelljen várakoznod a sok beteg között :)
Én 30. hetesen úgy köhögtem, mint egy szamár! Taknyom-nyálam egyben volt. Elmentem a háziorvoshoz, aki közölte vizsgálat nélkül,hogy mivel terhes vagyok sok mindent nem tud velem csinálni, igyak sok teát!
Hát köszi!
A gyógyszertáros ajánlotta a Stodal-t, meg megemlítette,hogy azért ez nem úgy van,hogy kismamáknak nem lehet adni semmit, mert ha indokolt, akkor bizony antibiotikumot is adhatnak, mivel rámehet a tüdőmre is a nátha.
Úgy voltam vele,hogy adok pár napot a Stodal-nak aztán felhívom a nőgyógyászom. De nem kellett, mert szerencsére segített!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!