A mikrohullámú sütő mennyire káros? Már mint hogy előtte állok 1-2 m-re az káros?
Ennyi sok sügért, aki ide ír!
"egy tudós azt mondta, hogy"
"úgy hallottam, hogy"
Ezekből lesznek a hoaxok!
Bizonyíték!
A mikró nem káros, ha nem vacak, ha nem sugároz kifelé.
"A mikró nem káros, ha nem vacak, ha nem sugároz kifelé."
Csak még olyan mikrót nem találtak fel ami nem sugároz kifelé.
"Akkor jöjjön a szakvélemény...
Elektromágneses sugarakkal foglalkozó kutató diák vagyok.Tegnap már leírtam egy kérdésben,ami a számítógép veszélyeit feszegette,hogy mi a helyzet a telefonnal és számítógéppel.Keresd vissza,elég részletes leírás!
A mikró:egy új készülékkel nincsen semmi gond,de a biztonság kedvéért tartsd legalább fél méterre a pocidat tőle működés közben.Egy régi,noname ezeréves szart meg inkább cseréljetek le,mert az már nektek sem tesz jót,neh egy magzanak."
Hát ez bizony nem szakvélemény volt csak ostoba kapálózás. Azzal, hogy tartsa távol a pociját te magad is elismered, amit mindannyian tudunk, mégis megpróbálod bizonygatni az ellenkezőjét. A mikrohullám rendkívül káros, a kérdés csak az, mekkora dózis ér belőle. Ez pedig egyáltalán nem függvénye a készülék korának. Sőt ma inkább divat szart gyártani spórolási célzattal mint valaha.
"Szerintem nem káros, és én úgy tanultam a főiskolán, hogy nem is lehet úgy mikrót eladni, hogy az egy picit is sugároz."
Lassan bezárhatnák a főiskolákat is, ha már ilyeneket tanítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!