A mikrohullámú sütő mennyire káros? Már mint hogy előtte állok 1-2 m-re az káros?
amit ki lehet védeni, védjük ki!
nem túl jó szemlélet az, hogy "amiről nem veszünk tudomást, az nincs is..."
Szia!
Szerintem akkor van gáz, ha olyan helyen dolgozol, ahol folyton mikró közelében vagy (mondjuk büfé), vagy állandóan telefonálnod kell! Napi pár perctől azért nem lesz egy baba agykárosodott! A kutatásoknál, ahol ilyeneket tesztelnek, folyamatos és a normálisnál nagyobb dózisú sugárzással bombázzák a kísérleti állatokat, az pedig tényleg káros! Egyébként mg, ha megszületik a baba akkor is van egy csomó ártalmas dolog, ami veszélyes is lehet, és ez később sem változik, a felnőtteket is veszélyben vannak néha, akkor már nem vigyázhatsz rá ennyire (el is küldene a pi...ba). Én is állandóan aggódom, hogy mivel árthattam a babának, és megpróbálok mindent megtenni, de azért élni kell az életünket.
Akkor jöjjön a szakvélemény...
Elektromágneses sugarakkal foglalkozó kutató diák vagyok.Tegnap már leírtam egy kérdésben,ami a számítógép veszélyeit feszegette,hogy mi a helyzet a telefonnal és számítógéppel.Keresd vissza,elég részletes leírás!
A mikró:egy új készülékkel nincsen semmi gond,de a biztonság kedvéért tartsd legalább fél méterre a pocidat tőle működés közben.Egy régi,noname ezeréves szart meg inkább cseréljetek le,mert az már nektek sem tesz jót,neh egy magzanak.Ma már 10en 1-2 ezer forintért lehet kapni egy normálisat.
Vagy hagyjátok a fenébe a mikrót,és melegítsétek az ételeket a tűzhelyen.Nekem nincs is,mert nem fér be a kis konyhámba,és csodásan elvagyok nélküle,már évek óta.Igaz kicsit többet kell mosogatni,de egy kényelmes magasságba szabatott konyhaszekrény már ezt a foglalatosságot is könnyebbé tette.
Akkor dobd ki a mikrót.Idáig csak magadat veszélyeztetted most már a picit is.Mi lesz ha megszületik?Folyamatos veszélyeknek lesz kitéve!Ne hagyd,szabadulj meg mindentől!
Nézz körül picit!Mennyi baba született amióta elterjedt a mikro?!Szerinted az egészséges picik anyukái nem használták?
Elég parás életed lehet.Ez az elöttem válaszolónak szól,nem a kérdezőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!