Hogyan kell elhelyezni a konyhában a mikróhullámú sütőt és a hűtőszekrényt egymáshoz képest? Igaz-e, hogy a mikróhullámút csak a hűtőszekrényre szabad tenni, minden más elhelyezés nagyon káros az egészségre? Nekem egymással szemben van.
nekem is és anyáméknak is évek óta a hűtőn van a mikró,és ráadásul egy konnektorból kaják az áramot...
semmi baja egyiknek se...
Mar megint a mikro...
Oda teszed, ahol kenyelmesen tudod hasznalni! Lehetoleg ugy helyez el, hogy a felmelegitett etelt ne kelljen magasan(vallmagassag vagy afolott) mozgatni, mert leforrazhatod magad. Azt mar en is megfigyeltem, hogy sokan a hutore teszik, de hat ennek is van oka. A hutot eleve oda teszik, ahol konnektor van. Igy egyszerubb egy elosztoval megoldani a halozati csatlakozast, mint egy hosszabitoval, ami neha meg zavarhat is.
Oda teszed ,ahova akarod, csak a levegot ne zard el tole! Ugyanis a mikronak szuksege van az intenziv hutesre uzem kozben. Ezert van benne ventillator.
Ha hosszabitoval hasznalod, figyelj a hosszabbito minosegere! Ne hasznalj torok meg kinai bovlit!!! A mikro(teljesitmenytol fuggoen) 5-8 ampert fogyaszthat. Ezt a bovlik nem birjak, jobb esetben csak csendben megszakadnak, rosszabb esetben meggyulladnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!